Nedeľa 15. 09. 2024 13:57:22 | Meniny má Jolana

V úseku Žilina – Rajec budú vlaky počas pondelka 20. novembra nahradené autobusovou dopravou

Železničná spoločnosť Slovensko a.s. upozorňuje cestujúcich, že v pondelok 20. novembra bude realizovať rekonštrukčné práce, ktoré budú mať za následok dočasné obmedzenia železničnej dopravy. V úseku Žilina – Rajec budú vlaky nahradené autobusovou dopravou.

Juliana Krčulová|17. november 2023|11:30:52

Ilustračná foto. Zdroj: Instagram/zssk_official

Súvisiaci článok
Dobrovoľníci z PPG v rámci programu Colorful Communities priniesli do Stanice Žilina - Záriečie nový život aj environmentálne povedomie
Čítajte viac >

Železničná spoločnosť Slovensko a.s. na oficiálnom webe upozornila cestujúcich, že v pondelok 20. novembra bude správca ŽSR realizovať rekonštrukčné práce, ktoré budú mať za následok dočasné obmedzenia železničnej dopravy. Vlaky budú nahradené autobusovou dopravou na traťovom úseku Žilina – Rajec.

Na úseku trate Žilina – Rajec a späť / Lietavská Lúčka – Rajec a späť budú v dôsledku výlukových prác nahradené autobusovou dopravou nasledovné vlaky:

Snímka.JPG Zdroj: zssk.sk

Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. sa cestujúcim ospravedlňuje za problémy spôsobené obmedzeniami v železničnej doprave a pripomína, že v náhradnej autobusovej doprave nie je k dispozícii preprava imobilných cestujúcich a bicyklov.


Súvisiaci článok
Dopravný podnik mesta Žiliny zavedie počas pracovných dní prázdninový režim MHD
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť