Utorok 17. 09. 2024 09:04:48 | Meniny má Olympia

V žilinskej mestskej časti Bytčica finalizujú s prácami na novom parkovisku. Jeho výstavba bola podľa samosprávy nevyhnutná

V Bytčici vybudovali nové parkovisko. Má pomôcť riešiť problémy s miestnym parkovaním a zlepšiť pohodlie obyvateľov aj návštevníkov.

Juliana Krčulová|10. november 2023|09:31:28

Zdroj: zilina.sk

Súvisiaci článok
Od soboty 21. októbra sa zmenia podmienky návštevníckeho parkovania v Žiline
Čítajte viac >

V žilinskej mestskej časti Bytčica vybudovali nové parkovisko, ktoré má pomôcť vyriešiť problémy s nedostatkom parkovacích miest. Informovala o tom Dominika Priečková z referátu mediálnej komunikácie a propagácie mesta Žilina v novom vydaní Radničných novín.

„S narastajúcim počtom áut na cestách je parkovanie stále väčším problémom, a preto bola výstavba nového parkoviska na ulici Pažite nevyhnutná. Obyvatelia Bytčice budú mať lepšiu dostupnosť parkovacích miest, čo zvýši komfort ich každodenného života,“ priblížila Priečková v novom vydaní žilinských radničných novín.

Hodnota nového parkoviska v mestskej časti Bytčica je necelých 23-tisíc eur. Žilinská samospráva financuje investíciu z mestského rozpočtu, pričom parkovisko ešte čaká na kolaudáciu.


Súvisiaci článok
Takmer 80 % vodičov by prijalo zaviesť predné brzdové svetlo do premávky
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť