Pondelok 16. 09. 2024 16:59:06 | Meniny má Ľudmila

Dobrovoľníci zo žilinského útulku hľadajú Rexovi rodinu, ktorá ho už nikdy neopustí

Rex je štvorročný psík, ktorý aktuálne váži 21 kilogramov. Ako šteniatko bol predaný, ale nová rodina s ním nikdy nebola u veterinára, takže čip nebol preregistrovaný na nového majiteľa. Našiel sa zatúlaný v Rosine, neskôr ho videli aj v Bytčici, no a nakoniec sa dostal do Útulku Žilina.

Juliana Krčulová|26. október 2023|18:00:27

Zdroj: Koláž SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Dvojročný Rocky hľadá aktívnu rodinu, ktorá ocení jeho temperament. Zima v útulku by bola pre neho naozaj ťažká
Čítajte viac >

Dobrovoľníci zo žilinského útulku nás informovali, že pôvodný majiteľ o Rexa už nemá záujem, a tak mu hľadajú rodinu, ktorá ho už nikdy neopustí.

„Rex je milý, kontaktný, dobrý psík. Jeho jediné negatívum je, že nemá rád psov, ale aj s tým sa dá pracovať, možno mu nevyhovujú len spolubývajúci v útulku. Je to temperamentný pes, vhodný len do aktívnej rodiny, ktorá mu dopraje dostatok pohybu, zamestná ho. V predkoch má určite poľovné plemeno, aj sa podľa toho správa,“ konkretizovali dobrovoľníci a ďalej dodali, že Rex je čipovaný, ošetrený proti vonkajším a vnútorným parazitom, kastrovaný a vakcinovaný.

V prípade záujmu o adopciu Rexa, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Roky hľadá nový domov u rodiny, ktorá dokáže zvládnuť jeho temperament a zabezpečí mu dostatok aktivity
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť