Štvrtok 19. 09. 2024 15:17:32 | Meniny má Konštantín

Chystáte sa na halloweensku párty? Toto o vašej osobnosti odhalí kostým, ktorý si vyberiete

Milujete Halloween a máte pred sebou jednu tematickú párty? V tomto článku odhalíte, čo o vašej osobnosti hovorí kostým, ktorý si vyberiete.

Radka Kostánová|27. október 2023|20:01:06

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Pripravte sa s nami na Halloween. Toto je 7 najlepších drinkov, ktoré by ste mali ochutnať
Čítajte viac >

Pokiaľ sa chystáte na halloweensky večierok, určite uvažujete o tom, čo si oblečiete a koho budete predstavovať. V tomto článku odhalíte, čo o vašej osobnosti hovorí kostým, ktorý budete mať na sebe oblečený.

Historická osobnosť

Dobrý výber. Kostým historickej osobnosti o vás napovedá, že ste dobre čitateľný človek, ľudia sa vo vás vyznajú a vždy vedia, čo môžu očakávať. Zrejme chcete byť stredobodom pozornosti a neujde vám žiadny historický detail, ani historická udalosť.

Vtipná postavička

Pokiaľ ste sa prezliekli za niekoho vtipného, radi prinášate svetu radosť. Viete, že keď majú ľudia vďaka vám úsmev na tvári, váš deň je hneď lepší. Možno nie ste šťastný človek každý deň, ale to neznamená, že keď vy nemáte dobrú náladu, nemôže ju mať niekto iný.

Zobraziť príspevok na Instagrame.
 

Príťažlivá žena

Keď zvolíte kostým príťažlivej ženy, ktorá sa nebojí ukazovať svoje krivky, hovorí to o vás, že máte veľa sebavedomia. Ste na seba hrdí, tvrdo pracujete, možno aj cvičíte a nebojíte sa tým pochváliť. Halloween je jediné obdobie v roku, kedy môžete odhodiť svoju hanblivosť a ukázať sa v celej kráse.

Ekologický kostým

Chystáte sa prísť v recyklovateľnom kostýme? Je to jasné. Nie ste zástancom dnešnej fast fashion, myslíte na planétu a viete, že klimatická kríza nie je vymyslená. Snažíte sa šetriť kde sa dá, kostým si vyrobíte ľahko aj doma, preto ste určite zručný typ človeka, ktorý nenechá nič na náhodu.

Zobraziť príspevok na Instagrame.
 

Desivý kostým

Ak si na párty oblečiete čokoľvek „scary“, hovorí to o vás, že máte radi vtipy a možno ste aj veľkým milovníkom hororov. Máte tvrdohlavú osobnosť, ničoho sa nebojíte a keď niečo chcete, idete si pevne za tým. Nič vás od toho neodradí.

Opačné pohlavie

Ste žena a obliekli ste sa za Supermana, ste muž a obliekli ste sa za Ľadovú kráľovnú. Bod pre vás - Halloween je tu práve na to, aby sa experimentovalo. Hovorí to o vás, že máte otvorenú myseľ, nenosíte v sebe žiadne predsudky a ste veľmi spontánny človek.

Zobraziť príspevok na Instagrame.
 

Súvisiaci článok
Už o pár dní je tu Halloween. Čo o vašej osobnosti hovorí štýl výzdoby?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť