Štvrtok 19. 09. 2024 15:01:21 | Meniny má Konštantín

Už o pár dní je tu Halloween. Čo o vašej osobnosti hovorí štýl výzdoby?

Konečne prišlo aj do Žilinského kraja jesenné obdobie, ktoré je sprevádzané farebnými listami, sychravým počasím a sviatkom Halloween. Čo o vás hovorí štýl strašidelnej výzdoby, ktorú doma máte? Dočítate sa to v tomto článku.

Radka Kostánová|24. október 2023|19:30:51

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Pripravte sa s nami na Halloween. Toto je 7 najlepších drinkov, ktoré by ste mali ochutnať
Čítajte viac >

Milujete Halloween? Už o pár dní príde, preto je ideálny čas na to, aby ste svoje príbytky tematicky vyzdobili. V tomto článku sa dozviete, čo o vás hovorí štýl výzdoby, ktorú zvolíte.

Kreatívny/divadelný štýl

Kreatívny štýl o vás prezrádza, že do sviatku Halloween sa púšťate naplno. Máte radi tradície, strašidelnosť a štýl. Halloween je vaším obľúbeným sviatkom, kedy sa môžete naozaj predviesť a ukázať, čo je vo vás.

Zobraziť príspevok na Instagrame.
 

Roztomilý štýl

Pravdepodobne ste podľa výzdoby veľmi milý človek a dokážete urobiť roztomilú halloweensku dekoráciu z čohokoľvek, čo by niekto vyhodil do koša ako odpad. Musíte byť prefíkaný človek a vždy mať vo všetkom pravdu.

Zobraziť príspevok na Instagrame.
 

Aktuálny štýl

Pokiaľ milujete výzdobu na aktuálne ochorenia/vírusy/pandémie, buď ste ten najzábavnejší človek na svete alebo aspoň chcete, až vám ľudia venujú pozornosť a je vás vidieť. Máte radi, keď môžete byť stredobodom pozornosti a používate humor na zvládanie ťažkých situácií.

Zobraziť príspevok na Instagrame.
 

Minimalistický štýl

Riadite sa heslom, že menej je viac? Potom sa chcete dostať len do nálady. Máte radi jednoduché a klasické veci, ktoré fungujú. V živote obľubujete stabilitu a nemáte radi chaos a neorganizovanosť.

Zobraziť príspevok na Instagrame.
 

Hororový štýl

Ak máte dom vyzdobený ako z hororu, potom Halloween nie je váš najobľúbenejší sviatok, ale Halloween je celý váš život. Pravdepodobne sa vám páčia metalové pesničky, obliekate si najčastejšie čiernu a máte veľa tajomstiev.

Zobraziť príspevok na Instagrame.
 

Ako z Pinterestu

Vyzerá vaša halloweenska výzdoba ako z filmu alebo z Pinterestu? Potom je to jasné, viac vám záleží na tom, čo povedia ostatní, než čo si o tom myslíte ty. Milujete všetky komerčné veci a marketing počas jesene na vás pôsobí priam magneticky.

Zobraziť príspevok na Instagrame.
 

Súvisiaci článok
Nezmeškajte strašidelný deň na hrade Lietava! Čaká vás tajuplný program plný zábavy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť