Štvrtok 19. 09. 2024 14:02:09 | Meniny má Konštantín

Pripravte sa s nami na Halloween. Toto je 7 najlepších drinkov, ktoré by ste mali ochutnať

Najstrašidelnejší sviatok v roku pomaly prichádza. Pokiaľ sa aj vy radíte k milovníkom Halloweenu, ste tu správne. Máme pre vás tipy na 7 čarovných drinkov. Pripravte si ich spolu s nami počas tohto strašidelného dňa.

Radka Kostánová|22. október 2023|18:00:09

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Nezmeškajte strašidelný deň na hrade Lietava! Čaká vás tajuplný program plný zábavy
Čítajte viac >

Milujete sviatok Halloween? Potom by ste mali ochutnať týchto 7 drinkov, ktoré vo vás prebudia túžbu a vášeň. Strašidelný večer Halloween bude mať ešte väčšiu atmosféru.

Frankenstein 75

Na prípravu budete potrebovať: suchý vermouth, bazový likér, citrónovú šťavu, vanilkový sirup, absinth a hruškový alebo jablkový mušt (šťavu). Všetky ingrediencie, okrem muštu, zmiešajte, prelejte do poháru a navrch pridajte mušt.

Diabolský drink

Na prípravu budete potrebovať: likér cointreau, citrónovú vodu, ananásovú šťavu, citrónovú šťavu a malinový likér. Všetky ingrediencie zmiešajte, okrem malinového likéru a najlejte do pohára s ľadom. Navrh pridajte potom zmiešaný malinový likér s drveným ľadom a ozdobte čerstvou mätou.

Dym, zrkadlo a farba

Na prípravu budete potrebovať: vodku, suchý vermouth a alkohol mezcal. Všetky ingrediencie len jednoducho premiešajte v šejkri a vychutnávajte.

„Kúzlo na teba“

Na prípravu budete potrebovať: absolut vodku, hroznovú šťavu, jablkový mušt a trošku jedlých trblietok. Postup je opäť úplne jednoduchý, pretože vám stačí zmiešať všetky ingrediencie v pohári a pustiť sa do toho.

a-spell-on-you-1-1666978692.jpg Zdroj: Townandcountrymag.com

Zombie

Na prípravu budete potrebovať: gin, vodku, rum, likér Triple Sec, citrónovú šťavu, vanilkový sirup a 2 jahody. Zmiešajte jahody s citrónovou šťavou a sirupom a potom pridajte ostatné ingrediencie s ľadom. Prelejte drink do vysokého pohára a dozdobte jahodou.

Mŕtve kúzlo

Na prípravu budete potrebovať: whisky The Sexton, vychladenú kávu, javorový sirup, vaječný bielok a likér Bénédictine. Všetko zmiešajte v šejkri, prelejte do veľkého pohára a ozdobte mletou škoricou.

deathwish-1603724239-2.jpg Zdroj: Townandcountrymag.com

Krvavý králik

Na prípravu budete potrebovať: alkohol mezcal El Silencio Espadin, agávový sirup, limetkovú šťavu, zelerovú šťavu a mrkvovú šťavu. Všetko spolu zmiešajte s drveným ľadom, prelejte do pohára a ozdobte kolieskom limetky.

Recepty s presnými pomermi nájdete NA TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Radi sa bojíte a milujete adrenalín? Strašidelná prehliadka Burianovej veže je potom pre vás to pravé
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť