Milujete sviatok Halloween? Potom by ste mali ochutnať týchto 7 drinkov, ktoré vo vás prebudia túžbu a vášeň. Strašidelný večer Halloween bude mať ešte väčšiu atmosféru.
Frankenstein 75
Na prípravu budete potrebovať: suchý vermouth, bazový likér, citrónovú šťavu, vanilkový sirup, absinth a hruškový alebo jablkový mušt (šťavu). Všetky ingrediencie, okrem muštu, zmiešajte, prelejte do poháru a navrch pridajte mušt.
Diabolský drink
Na prípravu budete potrebovať: likér cointreau, citrónovú vodu, ananásovú šťavu, citrónovú šťavu a malinový likér. Všetky ingrediencie zmiešajte, okrem malinového likéru a najlejte do pohára s ľadom. Navrh pridajte potom zmiešaný malinový likér s drveným ľadom a ozdobte čerstvou mätou.
Dym, zrkadlo a farba
Na prípravu budete potrebovať: vodku, suchý vermouth a alkohol mezcal. Všetky ingrediencie len jednoducho premiešajte v šejkri a vychutnávajte.
„Kúzlo na teba“
Na prípravu budete potrebovať: absolut vodku, hroznovú šťavu, jablkový mušt a trošku jedlých trblietok. Postup je opäť úplne jednoduchý, pretože vám stačí zmiešať všetky ingrediencie v pohári a pustiť sa do toho.
Zdroj: Townandcountrymag.com
Zombie
Na prípravu budete potrebovať: gin, vodku, rum, likér Triple Sec, citrónovú šťavu, vanilkový sirup a 2 jahody. Zmiešajte jahody s citrónovou šťavou a sirupom a potom pridajte ostatné ingrediencie s ľadom. Prelejte drink do vysokého pohára a dozdobte jahodou.
Mŕtve kúzlo
Na prípravu budete potrebovať: whisky The Sexton, vychladenú kávu, javorový sirup, vaječný bielok a likér Bénédictine. Všetko zmiešajte v šejkri, prelejte do veľkého pohára a ozdobte mletou škoricou.
Zdroj: Townandcountrymag.com
Krvavý králik
Na prípravu budete potrebovať: alkohol mezcal El Silencio Espadin, agávový sirup, limetkovú šťavu, zelerovú šťavu a mrkvovú šťavu. Všetko spolu zmiešajte s drveným ľadom, prelejte do pohára a ozdobte kolieskom limetky.
Recepty s presnými pomermi nájdete NA TOMTO ODKAZE.
Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk
Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť