Štvrtok 19. 09. 2024 11:23:28 | Meniny má Konštantín

Skvelá správa pre Martin. Železničné priecestie na Ulici Robotnícka čaká rekonštrukcia

V pondelok 23. októbra Železnice Slovenskej republiky začnú s rekonštrukciou železničného priecestia, ktoré sa nachádza na jednej z najdôležitejších trás v centre mesta. Rekonštrukcia úseku je naplánovaná do soboty 28. októbra. Text: Miroslav Hamar, referent pre komunikáciu, médiá a vzťahy s verejnosťou Martin

Tlačová správa|17. október 2023|10:00:28

Zdroj: Facebook/Ján Danko

Súvisiaci článok
Na Liptove bude 3 dni výluka vlakov. Cestujúci, pripravte sa na obmedzenia
Čítajte viac >

Po mestskej rekonštrukcií Ul. Robotnícka čaká martinských motoristov ďalšia pozitívna správa: Železnice Slovenskej republiky už budúci týždeň začnú s rekonštrukciou kritizovaného železničného priecestia pri Hlavnej vlakovej stanici. „Priecestie na Ul. Robotnícka je jedným z najkritizovanejších miest mesta Martin. Preto som nesmierne rád, že na našu mestskú rekonštrukciu sa plynule napája aj rekonštrukcia samotného priecestia. Ide o skvelú správu pre všetkých motoristov, vrátane mňa, “ zhodnotil primátor mesta Martin Ján Danko.

Oprava železničného priecestia sa bude realizovať počas jedného pracovného týždňa za úplnej uzávierky cestnej komunikácie. Zlý stav koľajiska a povrchu pozemnej komunikácie totiž ohrozuje bezpečnosť prevádzky na trati a taktiež bezpečnosť užívateľov pozemnej komunikácie. Následne dôjde k výmene poškodených častí koľají a kompletnej výmene asfaltového povrchu komunikácie medzi závorami.

V prípade, že rekonštrukcia bude prebiehať v súlade s harmonogramom a nedôjde k mimoriadnym situáciám, práce by mali byť ukončené do soboty 28.10.2023.


Súvisiaci článok
Na Kysuciach bude uzatvorené železničné priecestie. Dôvodom je oprava koľají
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť