Štvrtok 19. 09. 2024 15:25:59 | Meniny má Konštantín

Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie kariérne postúpi, druhé zažije rozchod

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|16. október 2023|09:30:00

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na október: Jedno znamenie má šancu sa zamilovať, druhé vyhrať peniaze
Čítajte viac >

Baran

Baran môže očakávať celkom príjemný týždeň, ale nemal by sa fyzicky namáhať. Ak by vykonával príliš veľkú záťaž na telo, mohol by si spôsobiť úraz. V práci ho nečakajú žiadne novinky, všetko bude rovnaké.

Býk

Človeka v znamení Býka čaká zlomové obdobie. Má pred sebou náročné dni, pretože sa môže objaviť rozchod s partnerom, no zároveň ho čakajú okamihy, ktoré keď prekoná, stane sa silnejším. Keď sa chytí každej príležitosti, otvoria sa mu dvere do sveta.

Blíženci

Naopak, človek v znamení Blížencov bude mať veľa povinností už od pondelka. Mal by sa do nich pustiť čo najskôr, aby nemal aj pracovný víkend. Opatrný by mal byť aj so svojimi financiami, pretože sa môže stať, že neúmyselne príde o malú čiastku peňazí.

Rak

Človek v znamení Raka by sa mal počas nasledujúcich dní viac uvoľniť. Už dlhšiu dobu pociťuje stres, čo sa odzrkadľuje na jeho vzťahu s rodinou. Keď sa uvoľní, vo všetkom sa mu bude dariť a povinnosti pôjdu ako po masle.

Lev

Lev si tento týždeň môže dovoliť viac míňať, než inokedy, pretože bol usilovný a dokázal predchádzajúce mesiace šetriť. Ak niekde uvidí peknú vec, môže si ju kúpiť a tešiť sa z nej. Mierne sebectvo mu neuškodí, lebo na seba myslí málo. Tento týždeň bude mať šťastie a dokonca sa mu môže podariť kariérny úspech.

Panna

Človek Panna by sa mal počas týždňa zamerať na stravu a dopĺňať železo. Pokiaľ pociťoval dni predtým únavu, je to spôsobené práve tým, že má v tele málo železa. Keď sa zameria na svoj jedálniček a pohyb, bude mať viac energie a všetky povinnosti zvládne.

girl-siting-front-university.jpg

Váhy

Váhy sa dozvedia veľa noviniek, ktoré môžu v prípade núdze využiť vo svoj prospech. Dokonca sa môže toto znamenie ocitnúť v situácii, kedy dostane peniaze navyše, preto by nemalo byť ticho. Len vtedy, keď sa ozve a vysloví svoje potreby, bude všetko tak, ako má byť.

Škorpión

Človek v znamení Škorpióna by sa mal držať na uzde. Je o ňom známe, že je úprimný, no nasledujúce dni by si mal radšej zahryznúť do jazyka predtým, než povie kritiku. Mohol by si rozhnevať priateľov, čo by ho mrzelo.

Strelec

Strelec by sa mal nasledujúce dni venovať len veciam, ktoré ho robia šťastným. V poslednej dobe sa mu nedarilo, preto si to týmto spôsobom môže vynahradiť a naplniť svoju dušu radosťou. Ak je to v jeho možnostiach, môže si zobrať aj dovolenku.

Kozorožec

Kozorožca môže niekto sklamať, preto by si mal dávať pozor na to, akým ľuďom dôveruje. Ako sa hovorí, pod lampou býva najväčšia tma, nemal by slepo veriť rodinným príslušníkom. Na vylepšenie nálady môže zvoliť cez víkend turistiku do okolia.

Vodnár

Vodnár bude mať veľa povinností, tak by sa nemal zaoberať malichernosťami. Keď niečo nie je podstatné, môže to vypustiť z hlavy a držať tam len to, čo považuje za dôležité. Takto všetko stihne a žiadneho priateľa nesklame. Jednoducho krásny týždeň.

Ryby

Človek v znamení Ryby by sa mal venovať svojim koníčkom. Už dlho nerobil niečo, čo ho napĺňa, preto mohla byť jeho agresia na vyššej úrovni. Po práci by si mal urobiť čas pre seba a aspoň hodinu robiť to, čo má rád.


Súvisiaci článok
Horoskop na víkend: Niekomu sa môže stať úraz, niekto sa zamiluje
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť