Štvrtok 19. 09. 2024 14:43:27 | Meniny má Konštantín

Žilinskí Vlci si na svoje konto pripísali piate víťazstvo v rade. V nedeľu nastúpia doma proti Aquacity Pikes

Piatok trinásteho nebol pre žilinských Vlkov zaručene nešťastným dňom. V ôsmom kole TIPOS Slovenskej hokejovej ligy si zmerali sily s nováčikom HKM Rimavská Sobota.

Juliana Krčulová|14. október 2023|09:45:17

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Brankár Košarišťan si po včerajšom dueli proti Dubnici pripísal čisté konto. Žilinskí Vlci zvíťazili na domácom ľade 5:0
Čítajte viac >

Skóre piatkového duelu v Rimavskej Sobote otvoril už počas ôsmej minúty kapitán Vlkov, Peter Galamboš. V závere prvej tretiny sa podarilo nováčikovi HKM Rimavská Sobota vyrovnať stav stretnutia sekundu pred koncom.

Druhá 20-minútovka bola z pohľadu žilinského tímu gólovo najvydarenejšia, keď sa podarilo presadiť postupne Petrovi Melcherovi, Jurajovi Bezúchovi a Patrikovi Koyšovi. V úvode poslednej tretiny znížila Rimavská Sobota stav stretnutia, no žilinské víťazstvo poistil druhým presným zásahom v zápase Juraj Bezúch.

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Aj keď sme dnes cestovali k nováčikovi súťaže, šírili sa o ňom veľmi dobré chýry, pretože naozaj hrali dobré zápasy. Stretnutia, ktoré odohrali boli s rozdielom jedného gólu. Preto sme k tomuto zápasu pristúpili veľmi zodpovedne a som rád, že dnes sme po Dubnici odohrali ďalšie kvalitné stretnutie. Dali sme viac gólov a kontrolovali hru.”

Patrik Koyš, útočník: „Myslím si, že prvá tretina bola z našej strany v celku dobrá, aj keď výsledok bol nerozhodný, no mohli sme z toho vyťažiť viac. Súper čakal, čo spravíme, škoda toho gólu na konci tretiny. V druhej tretine sme to mali to mali pod kontrolou, dali sme tri góly. Do tretej dvadsaťminútovky sme šli s tým, aby sme neinkasovali, čo sa nám nepodarilo. Myslím, že tá bola z našej strany asi najhoršia, keď sme dostalo na začiatku hneď gól, Rimavská Sobota sa chytila, ale napokon sme to ubojovali a vezieme dôležité tri body od súpera.“

Posledné domáce stretnutie v tomto mesiaci čaká tím DOXXbet Vlci Žilina už v nedeľu 15. októbra o 17:00 hodine, kedy nastúpia proti AquaCity Pikes.

VSTUPENKY sú k dispozícií aj na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
O piatkovej výhre žilinských Vlkov rozhodli až samostatné nájazdy. Už v stredu privítajú TSS Group Spartak Dubnica
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť