Utorok 02. 07. 2024 18:29:31 | Meniny má Berta

Brankár Košarišťan si po včerajšom dueli proti Dubnici pripísal čisté konto. Žilinskí Vlci zvíťazili na domácom ľade 5:0

Žilinskí Vlci nastúpili včera 11. októbra v Niké aréne proti ďalšiemu súperovi, tento raz z Považia. V siedmom súťažnom kole sa postavili proti tímu TSS Group Spartak Dubnica.

Juliana Krčulová|12. október 2023|09:30:29

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
O piatkovej výhre žilinských Vlkov rozhodli až samostatné nájazdy. Už v stredu privítajú TSS Group Spartak Dubnica
Čítajte viac >

Po úvodnej 20-minútovke, po presných zásahoch Pacalaja a Safaraleeva, odchádzali žilinskí Vlci s dvojgólovým vedením. V druhej tretine sa gólovo presadil Bezúch s Jansonsom, no a v záverečnej tretine rozvlnil brankársku sieť Spartaku Varga. Brankár Košarišťan si pripísal čisté konto a Vlci zvíťazili na domácom ľade 5:0.

DOXXbet Vlci Žilina – TSS Group Spartak Dubnica 5:0

Góly: 8. Pacalaj (Rehák, Koyš), 19. Safaraleev (Rajnoha, Koyš), 29. Bezúch (Galamboš, Jansons), 36. Jansons (Galamboš, Pobežal), 46. Varga (Bezúch, Galamboš)

Hlavný tréner, Ernest Bokroš: „Predviedli sme jeden zodpovedný výkon, samozrejme teší nás aj počet strelených gólov. Ako tréner si hlavne cením čisté konto. Hráči dnes dokázali hrať disciplinovane, organizovane. Veci, ktoré trénujeme dnes preniesli do zápasu a to je pre mňa najväčšia radosť.”

Obranca, Ľubomír Malina: „Myslím, že víťazný zápas sa dá hodnotiť len kladne, aj keď v prvej tretine nás “Košo” (Andrej Košarišťan) poriadne podržal. Mal tam tri samostatné nájazdy, ktoré vychytal. Potom sme to zlomili gólom Mareka Pacalaja, pre ktorého to bol prvý gól v sezóne a ešte raz mu chcem pogratulovať. Využili sme aj presilovky a myslím si, že sme zaslúžene vyhrali. Teší nás aj podpora na tribúnach, v šatni sa o tom často rozprávame, sme radi za každého jedného diváka.“

Posledné domáce stretnutie v tomto mesiaci čaká tím DOXXbet Vlci Žilina už v nedeľu 15. októbra o 17:00 hodine, kedy nastúpia proti AquaCity Pikes.

VSTUPENKY sú k dispozícií aj na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci si z Trnavy odniesli čisté konto. Strelecky sa presadil aj 16-ročný Jakub Dúbravík
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť