Sobota 06. 07. 2024 14:15:53 | Meniny má Patrik, Patrícia

Žilinskí Vlci si z Trnavy odniesli čisté konto. Strelecky sa presadil aj 16-ročný Jakub Dúbravík

Na trnavskom zimnom štadióne sa včera 4. októbra odohralo 5. súťažné kolo TIPOS Slovenskej hokejovej ligy. DOXXbet Vlci Žilina nastúpili proti HK Gladiators Trnava.

Juliana Krčulová|5. október 2023|10:00:32

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci si z Trebišova odnášajú víťazstvo. Najbližšie sa predstavia na ľade Trnavy
Čítajte viac >

Tím DOXXbet Vlci Žilina sa včera 4. októbra predstavil na ľade domáceho tímu HK Gladiators Trnava. Úvodná tretina sa skončila bezgólovým stavom a zdalo sa, že druhá 20-minútovka bude pokračovať v rovnakom štýle. To sa však zmenilo v sedemnástej minúte, kedy sa do listiny strelcov zapísal svojím premiérovým gólom za mužov iba 16-ročný Jakub Dúbravík. Ďalší priebeh stretnutia priniesol ešte tri presné zásahy a žilinskí Vlci si s čistým brankárskym kontom z Trnavy odnášajú 3 body.

HK Gladiators Trnava – DOXXbet Vlci Žilina 0:4 (0:0, 0:2, 0:2)

Góly: 27. Dúbravík (Paukovček, Mráz), 40. Melcher (Halama), 52. Safaraleyev (Melcher, Halama), 60. Galamboš (Varga)

Hlavný tréner, Ernest Bokroš: „Dnešné stretnutie sme hrali naozaj veľmi disciplinovane a organizovane. Myslím si, že hráči pristúpili k zápasu zodpovednejšie ako v Topoľčanoch a v Trebišove. Jediným nešvárom je, že ťažko premieňame vyložené šance pri veľkej hernej prevahe, postupne sa nám to však podarilo. Najlepším hráčom na ľade bol dnes brankár Valent, ktorý nás podržal. Rovnako gratulujeme mladému Jakubovi Dúbravíkovi k prvému strelenému gólu. Štyri presné zásahy a čisté konto si veľmi ceníme.“

Útočník, Peter Galamboš: „Podľa výsledku, sa môže javiť, že to bola jasná záležitosť, no Trnava hrozila z protiútokov a presiloviek. Podržali nás obidvaja brankári, v momentoch, kedy sme mohli inkasovať a výsledok mohol vyzerať inak. V druhej tretine už sa nám podarilo streliť góly, čo nám dodalo kľud na hokejkách. Tretiu tretinu sme sa snažili hrať jednoducho na 100% vzadu. Sme radi, že Miško Valent vychytal nulu, aj brankár Adámik tam mal vynikajúci zákrok a 3 body sa počítajú.“

DOXXbet Vlci Žilina si už v piatok 6. októbra o 17:30 hodine na domácom štadióne zmerajú sily s HK ´95 POVAŽSKÁ BYSTRICA. Lístky na zápas si môžete zakúpiť aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU.


Súvisiaci článok
V Topoľčanoch si výhru pripísal domáci tím. Žilinskí Vlci už v piatok nastúpia proti HK STEEL TEAM Trebišov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť