Piatok 26. 07. 2024 12:54:23 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Žilinskí Vlci si z Trebišova odnášajú víťazstvo. Najbližšie sa predstavia na ľade Trnavy

V 4. kole TIPOS Slovenskej hokejovej ligy sa DOXXbet Vlci Žilina predstavili v piatok 29. septembra na ľade Trebišova. Podľa slov hlavného trénera, Ernesta Bokroša, nebola ich celková hra zlá, víťazstvo za tri body si cenia, no musia popracovať na koncovke a byť efektívnejší vo vyložených šanciach.

Juliana Krčulová|30. september 2023|10:45:25

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlhová absolvovala kempy v Argentíne, podľa trénera je výborne pripravená
Čítajte viac >

Skóre v prvej tretine otvoril prudkou strelou obranca DOXXbet VLCI Žilina Jakub Jakubík, ktorého v druhej tretine nasledoval lotyšský bek Eduards Hugo Jansons. Na začiatku záverečnej 20-minútovky nováčik súťaže HK STEEL TEAM Trebišov znížil stav stretnutia len na rozdiel jedného gólu, avšak v závere tretej tretiny poistil víťazstvo Vlkov Róbert Varga.

HK STEEL TEAM Trebišov 1:3 DOXXbet VLCI Žilina

Hlavný tréner, Ernest Bokroš: „V dnešnom zápase bola herná dominancia na strane Žiliny, no bohužiaľ, stále sa trápime s koncovkou. Myslím, že súpera sme prestrieľali, okolo druhej tretiny sme mali 20 striel, 3. tretina 23 striel. Nevyužívame presilovky, najväčšie šance, čo máme. Hra bola podstatne lepšia ako v Topoľčanoch, ale efektivita je veľmi slabá zo strany všetkých štyroch útokov. Celková hra nebola zlá, víťazstvo za 3 body si ceníme, ale musíme popracovať na koncovke a byť efektívnejší vo vyložených šanciach.“

Útočník, Róbert Varga: „Zápas sme nezačali tak, ako sme chceli. Naša hra nezodpovedala tej, akou sa chceme prezentovať. Našťastie sa nám podarilo streliť v úvodnej tretine gól. V druhej tretine sa to zlepšilo, čo sa týka rozohrávky aj útočníkov, no stále sme si tam chceli nahrávať a kombinovať. Tréner nám prízvukoval, aby sme sa viac tlačili do brány a boli sme priamočiarejší, čo sme sa snažili robiť počas tretej tretiny. Sme radi, že vezieme z Trebišova tri body, ale určite tam boli veci, ktoré chceme do budúcna zlepšiť a musíme na nich popracovať.“

DOXXbet VLCI Žilina sa najbližšie predstavia na ľade tímu HK Gladiators Trnava, a to v stredu 4. októbra o 17:30 hodine.


Súvisiaci článok
Šošoni v domácom zápase hviezdili, nad Skalicou vyhrali 5:3
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť