Sobota 06. 07. 2024 14:15:32 | Meniny má Patrik, Patrícia

O piatkovej výhre žilinských Vlkov rozhodli až samostatné nájazdy. Už v stredu privítajú TSS Group Spartak Dubnica

Záver pracovného týždňa patril v Niké aréne derby stretnutiu tímov DOXXbet Vlci Žilina a HK’95 Považská Bystrica. Vyrovnaný duel nerozhodol riadny hrací čas, ale až samostatné nájazdy.

Juliana Krčulová|7. október 2023|10:00:43

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci si z Trnavy odniesli čisté konto. Strelecky sa presadil aj 16-ročný Jakub Dúbravík
Čítajte viac >

Po riadnom hracom čase nasledovalo predĺženie, no ani v ňom sa hráčom tímu DOXXbet Vlci Žilina nepodarilo dostať puk do siete „panterov.” V samostatných nájazdoch sa dvakrát gólovo presadil Róbert Varga, pridal sa k nemu aj kapitán Galamboš, čím zaistili výhru Vlkov za dva body.

DOXXbet Vlci Žilina – HK’95 Považská Bystrica 4:3sn (0:1, 1:1, 2:1, 0:0)

Góly: 27. Galamboš (Varga, Pobežal), 46. Halama (Galamboš, Varga), 58. Varga (Jansons, Galamboš), samostatný nájazd Varga - 12. Ligas (Tománek), 26. Zlocha J. (Jakubec), 46. Zlocha J. (Urbánek)

Hlavný tréner, Ernest Bokroš: „Aj keď sme dnes stratili 1bod, nebudem vôbec kritický, pretože mužstvo odohralo výborné stretnutie vo všetkých smeroch. Máme len jediný problém, ktorý už máme vo viacerých zápasoch a to je premienanie presiloviek a zakončení. Na to, koľko si vypracujeme šancí, dávame naozaj málo gólov. Toto keď napravíme a začneme premieňať presilovky a vyložené šance, potom nastane plná spokojnosť. Inak sme spokojní aj 2 bodmi."

Brankár, Michal Valent: „Mali sme veľkú prevahu, no nevedeli sme sa gólovo presadiť. Pre mňa osobne to bol ťažký zápas, nebolo veľa roboty, ťažko sa mi sústredilo. Je super, že sa chalanom podarilo vyrovnať. Predĺženie bolo fantastické, keby tam padol gól nemuseli byť žiadne nájazdy. V nájazdoch takisto veľká vďaka Robovi Vargovi a Peťovi Galambošovi, ktorému sa podarilo skórovať pod veľkým tlakom. Možno sa to máli, sú to síce len dva body, ale každé víťazstvo sa počíta, sme za to radi a ideme ďalej. Ďakujeme fanúšikom boli našim šiestym, teda siedmym hráčom na ľade.”

Ďalší domáci zápas čaká žilinských Vlkov už v stredu 11. októbra, kedy nastúpia proti TSS Group Spartak Dubnica o 17:30 hodine.

VSTUPENKY na blížiaci sa domáci duel si môžete zakúpiť prostredníctvom TOHTO ODKAZU.


Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci si z Trebišova odnášajú víťazstvo. Najbližšie sa predstavia na ľade Trnavy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť