Štvrtok 19. 09. 2024 06:37:09 | Meniny má Konštantín

Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie sa bude cítiť vyčerpane, druhé bude mať hviezdy na svojej strane

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|9. október 2023|09:30:16

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na október: Jedno znamenie má šancu sa zamilovať, druhé vyhrať peniaze
Čítajte viac >

Baran

Baran bude mať veľmi dobrý týždeň. Počas nasledujúcich dní dostane veľa nápadov a inšpirácií na to, čo môže urobiť pre to, aby bol jeho život lepší. Ocenia ho dokonca aj nadriadení, vďaka čomu si finančne polepší.

Býk

Tento týždeň sa pre Býka nezačne najlepšie. Bude sa cítiť vyčerpane hneď od začiatku, no to nie je dôvod na to, aby sa vzdával. Keď si splní povinnosti v práci, môže sa venovať jeho koníčkom a to ho dobije energiou.

Blíženci

Blížencovi môže jeho plány prekaziť nečakaná návšteva, ktorá nedopadne najlepšie. Mal by si však zachovať chladnú hlavu a neriešiť veci za horúca, inak by to dopadlo ešte horšie. Dobre urobí, ak nebude miešať súkromie a prácu dokopy.

Rak

Rak by sa mal tento týždeň sústrediť hlavne na seba. Keď si dá záležať na pracovnom postupe, všetko sa mu podarí a nič nepokazí. Vďaka tomu bude mať úspešný týždeň a na jeho konci môže pozvať priateľov na drink.

Lev

Bohužiaľ, človeku v znamení Leva sa začne týždeň pochmúrne. Blízka osoba mu povie zlú správu a odvtedy sa nebude vedieť na nič sústrediť. Napriek tomu v sebe nájde vnútornú silu a všetky prekážky do konca týždňa zvládne.

Panna

Človek v znamení Panny by sa nemal nechať odradiť od neúspechov v súkromnom živote, pretože za dverami domu ho čaká nové dobrodružstvo. Mal by mať oči otvorené, aby ho neprehliadol a nerozhodol sa zle. Môže mu totiž do života priniesť nové skúsenosti a nápady.

attractive-young-woman-walking-autumn-wearing-jacket.jpg

Váhy

Tento človek bude mať taktiež úspešný týždeň. Nasledujúce dni všetkých očarí a získa si nové kontakty. Hviezdy budú naklonené na jeho strane, preto by bolo vhodné, aby práve teraz pracoval na svojich snoch.

Škorpión

Škorpiónovi sa bude dariť v oblasti práce. Jeho nadriadení si konečne uvedomia, aký je talentovaný a dostane viac priestoru prezentovať vlastné nápady a inšpirácie. To mu dodá viac sebavedomia a bude na sebe pracovať ešte viac.

Strelec

Strelcovi nezačne týždeň najlepšie, ale mal by byť odhodlaný urobiť všetko pre to, aby ho mal úspešný. S pokojným svedomím môže požiadať o podporu okolia, ktoré by nemalo dlho váhať. Keď dosiahne úspechy, podelí sa o ne najmä s blízkymi ľuďmi.

Kozorožec

Človek v tomto znamení bude riešiť počas týždňa jeden závažný problém. Nemal by mať však strach, bude mať šťastie a všetko sa otočí v jeho prospech. Hoci je tomu ťažké veriť, pretože bude mať zlý začiatok týždňa, víkend dopadne nad očakávania.

Vodnár

Človek v znamení Vodnár bude mať náročný týždeň v oblasti práci, ale za to zažije veľa pohody a dobrej nálady doma. Priatelia ho pozvú na drink, čo už naozaj potrebuje, pretože sa s nimi dlhšie nevidel. Zároveň sa dozvie novinku, ktorá ho milo prekvapí.

Ryby

Človek Ryba sa môže hneď od pondelka naladiť pozitívne. Má pred sebou dni, ktoré môžu v jeho živote veľa zmeniť, preto by mal byť pripravený a myslieť optimisticky. S milým prístupom a úsmevom na perách mu pôjde všetko lepšie a aj ľahšie.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť