Štvrtok 26. 09. 2024 20:36:33 | Meniny má Edita

V Žilinskom kraji sa naskytne pohľad na ďalšiu polárnu žiaru už dnes! Nezmeškajte hviezdne divadlo na oblohe

V našom minulom článku sme vám priniesli zábery, ktoré zachytávajú polárnu žiaru v Žilinskom kraji. O tieto nádherné zábery sa podelil pán Tomáš Janega vo Facebookovej skupine Rajec - naše mesto. A práve pán Tomáš informoval našu redakciu, že ďalšie pozorovanie polárnej žiary môžete zažiť už dnes! FOTO: Facebook/Rajec - naše mesto/Tomáš Janega

Radka Kostánová|19. september 2023|13:00:01


Súvisiaci článok
Úchvatné zábery polárnej žiary nad mestom Rajec. Pozrite na tú krásu! (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Tomáš Janega sa vo Facebookovej skupine Rajec - naše mesto, podelil o zábery krásnej polárnej žiary nad mestom Rajec. „Plus už neskôr som sa posnažil odfotiť Mliečnu dráhu doplnok bol meteor s mliečnou dráhou. Dátum 12.9.2023 čas polárnej žiary 20:10,“ priblížil ďalej.

Našu redakciu kontaktoval s informáciou, že v utorok 19. septembra 2023 bude možno ďalšia polárna žiara, ktorá by nás mala zasiahnuť, keďže zo slnka bola vyslaná nová CME. Avšak, podrobnosti budú zverejnené na Facebookovom profile Severe Weather Slovakia.

Presný čas sa, teda, aktuálne určiť nedá, no v prípade nových informácií budeme správu aktualizovať. Nezmeškajte toto divadlo ani vy! Rozhodne sa bude na čo pozerať.


Súvisiaci článok
Kultúrne podujatia tento týždeň: Žilinský festival kávy bude nezabudnuteľný a uskutoční sa aj Šláger paráda
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť