Streda 24. 07. 2024 19:50:24 | Meniny má Vladimír

31-ročný Kysučan nafúkal viac ako jedno promile. Tvrdému trestu sa nevyhne

31-ročný muž z Kysuckého Nového Mesta čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Informovala o tom Janka Zlochová, hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|16. september 2023|10:00:26


Súvisiaci článok
37-ročný Gruzínec nafúkal v Čadci skoro dve promile. Policajti mu obmedzili slobodu
Čítajte viac >

Hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová, informovala, že 31-ročný muž z Kysuckého Nové Mesta čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

„Obvinený mal v piatok 8. septembra 2023 v nočných hodinách viesť po miestnej komunikácii v meste Čadca osobné motorové vozidlo značky Škoda Superb. Policajnou hliadkou bol zastavený a kontrolovaný. Policajti vykonali následne u obvineného dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 0,68 mg/l alkoholu v dychu, čo po prepočte predstavuje 1,42 promile,“ priblížila Zlochová.

Na záver dodala, že 31-ročnému vodičovi bola obmedzená osobná sloboda a bol predvedený na policajný útvar za účelom vykonania potrebných úkonov. Tvrdý trest ho neminie, pretože poverený príslušník skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža.


Súvisiaci článok
Nehoda pri Kraľovanoch si vyžiadala šesť zranených
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť