Streda 18. 09. 2024 11:23:23 | Meniny má Eugénia

Vlci zo Žiliny si v Trenčíne ukoristili skvelú výhru

Predposledný zápas tohtoročnej sezónnej prípravy čakal Vlkov Žilina v hokejovej bašte, Dukla Trenčín. Žilinskí fanúšikovia môžu byť nadšení. Vlci Žilina zdolali súpera s krásnym výsledkom 5:3. FOTO: Vlci Žilina

Radka Kostánová|6. september 2023|14:15:26


Súvisiaci článok
Lopušanová si v USA zvyká na nový život, fanúšikovia ju spoznávajú
Čítajte viac >

Vlci Žilina porazili Duklu Trenčín v predposlednom zápase tohtoročnej sezónnej prípravy 5:3. Ako informujú na svojom webe, o víťazstvo sa postarali 4 rôzni strelci. Už zajtra je na programe posledný zápas prípravy proti Banskej Bystrici pred pohárovými duelmi a samotným štartom ligy.

HK Dukla Trenčín 3:5 Vlci Žilina (1:2, 2:2, 0:1)

Góly: 5. Varga, 10. Jakubík, 33. Varga, 37. Koyš, 47. Bezúch - 19. Immo, 26. Immo, 38. Immo

Hlavný tréner, Ernest Bokroš: „Veľmi si ceníme ďalšie víťazstvo. Vyhrávať nad Trenčínom nie je jednoduché, dnes boli naozaj aktívni, dokonca nás aj prestrieľali. Ale my na to, že sme nemali toľko striel, boli sme veľmi efektívni. Celkovo sú tam dobré veci, ale sú tam aj veci, ktoré by si potrebujeme vyladiť. Hráči si musia zvyknúť na náš herný systém. Dnešok hodnotím dobre, držali sme krok, čo sa týka korčuľovania, s tímom Dukly Trenčín."

Obranca, Jakub Jakubík: „Veľmi ťažký zápas, ale myslím si, že práve takéto stretnutia nám pomôžu. Pretože v tejto celej príprave s extraligistami sme viac pod tlakom, čo nám myslím si, za tieto posledné roky chýbalo, naučiť sa hrať podobne ťažké zápasy. Tešíme sa na zajtrajší zápas, na ktorý dúfam príde čo najviac fanúšikov, predsalen je to odveta proti Banskej Bystrici."


Súvisiaci článok
Vlkom Žilina priniesla trojgólová tretia tretina víťazstvo v odvete na Liptove
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť