Utorok 17. 09. 2024 20:45:12 | Meniny má Olympia

24-ročný motorkár pri predbiehaní narazil do zvodidiel. Zraneniam, žiaľ, podľahol

Dnes predpoludním došlo na ceste druhej triedy číslo 520 v katastri obce Klubina, v okrese Čadca, k tragickej dopravnej nehode. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|19. august 2023|15:30:41

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová, informovala médiá o dnešnej tragickej dopravnej nehode, ku ktorej došlo v čase okolo 11:15 hodiny na ceste druhej triedy číslo 520 v katastri obce Klubina, v okrese Čadca.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 24-ročný vodič viedol motocykel značky Kawasaki v smere od obce Zborov nad Bystricou na obec Klubina. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin pri predbiehaní narazil do zvodidiel, pričom pri páde utrpel zranenia, ktorým napriek lekárskej pomoci podľahol. U nebohého vodiča motocykla bola nariadená pitva,“ priblížila hovorkyňa.

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom aktuálne prebiehajúceho vyšetrovania.

VÝZVA POLÍCIE

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách. Jazdite bezpečne!


Súvisiaci článok
23-ročný vodič nafúkal vo večerných hodinách viac ako jedno promile
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť