Streda 18. 09. 2024 13:34:18 | Meniny má Eugénia

Horoskop na júl: Aké znamenie môže čakať skvelú dovolenku alebo letné nešťastie?

Čo vám prinesie tento mesiac? Nechajte sa prekvapiť mesačným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aký bude váš nasledujúci letný mesiac júl. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|1. júl 2023|19:00:04


Súvisiaci článok
V Žiline to bude dýchať hudbou a tancom. Začína sa Žilinské kultúrne leto 2023
Čítajte viac >

Baran

Baran môže v mesiaci júl spomaliť. Je dôležité, aby si dal prestávku od práce, inak ho čaká vyhorenie. Môže si zobrať dovolenku a ísť niekam do tepla, aby načerpal silu a energiu na nové povinnosti. Potom vstúpi do ďalšieho mesiaca s radosťou.

Býk

Júl bude pre Býka taktiež oddychový. Nemusí byť za každú cenu v práci, môže robiť aj z domu, preto by to mal teraz využiť. Pokiaľ nebude mať dôležité povinnosti, mal by sa venovať sebe a svojim koníčkom. Už dlhší čas ich zanedbáva, v lete im môže dať šancu.

Blíženci

Mesiac júl bude pre človeka v znamení Blížencov vydarený najmä v láske. Môže stretnúť spriaznenú dušu, preto je podstatné, aby mal oči otvorené. Mal by si však dávať pozor, spriaznená duša nemusí prísť len v oblasti lásky. Týka sa to najmä priateľstva, práce alebo koníčka.

Rak

Mesiac júl bude pre Raka ťažký, ale nemal by poľaviť v tempe. Pokiaľ vydrží aj ťažké dni a nadčasy, bude si neskôr v auguste užívať. Dôležité je, aby v mesiaci júl nepotláčal svoje emócie a dával von všetko, čo má na mysli a jazyku.

Lev

Lev by už chcel počas júla oddychovať, ale ešte to nie je možné. Čaká ho jeden exkluzívny projekt, na ktorom mu záleží, preto by mal pracovať na 120%. Keď uspeje, otvoria sa mu dvere do nového sveta. Bude šťastný.

Panna

Človek v znamení Panna by sa mal zamyslieť nad tým, čo pre neho v júli bude najlepšie. Buď si užívať dovolenku, ale nemať peniaze, alebo sedieť v práci, ale šetriť peniaze na niečo väčšie. Čaká ho teda dôležité rozhodnutie, ktoré bude mať dopad na jeho budúcnosť.

portrait-smiling-beautiful-girl-her-handsome-boyfriend-woman-casual-summer-dress-man-jeans-happy-cheerful-family-female-having-fun-street-near-wall.jpg

Váhy

Mesiac júl bude pre človeka v znamení Váhy premenlivý. V oblasti lásky sa môže ukázať problém s partnerom, ale nebude to nič, čo by nedokázali vyriešiť. Na druhej strane sa mu bude skvelo dariť v práci a v rodinnom živote, kde bude patrične ocenený za svoje výsledky.

Škorpión

Škorpión bude počas júla v dobrej nálade, preto by sa mal vyhnúť akejkoľvek hádke s nadriadenými. Ak sa ku nej bude schyľovať, urobí dobre, ak sa bude držať v úzadí. Keď si bude plniť svoje povinnosti, neskôr si užije skvelú dovolenku, ktorá bude ako z rozprávky.

Strelec

Mesiac júl bude pre Strelca prelomovým. Už dlhšie cíti, že je vzťah s jeho partnerom niečím naštrbený, preto sa bude musieť rozhodnúť. Čo ďalej? Mal by si premyslieť, či mu druhá šanca stojí za to, alebo či je ochotný risknúť rozchod.

Kozorožec

Kozorožec je to znamenie, ktoré môže zažiť počas júla letné nešťastie. Mal by si dávať pozor na svoje zdravie, lebo osud sa s ním bude nepekne zahrávať. Pokiaľ bude nepozorný a bude sa ponáhľať, môže si spôsobiť úraz, ktorý ho vyradí z práce na dlhé mesiace.

Vodnár

Júl bude pre Vodnára skvelým. Taktiež má šancu zažiť skvelú dovolenku, ktorá sa môže skončiť veľkým prekvapením. Počas leta ho čakajú veľké veci, miestami sa dá povedať, že obrátia jeho život hore nohami, ale stále to bude v jeho hranici znesiteľnosti.

Ryby

Mesiac júl bude pre človeka v znamení Ryby pracovný. Bude mať veľa povinností, ktoré bude musieť dokončiť, inak sa dovolenky nedočká ani v auguste. Nemal by sa báť požiadať o pomoc priateľov, ktorí mu pomôžu a všetko zvládne ľahšie. Vďaka tomu sa mu bude lepšie dýchať.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť