Piatok 17. 05. 2024 06:31:53 | Meniny má Gizela, Aneta

TOP BIZNIS ZNAČKA: DOXXbet je výhra! Známa stávkovka boduje a je TOP zamestnávateľ v Žiline

DOXXbet, známa značka zo Žiliny, sa v ostatnom čase stala šťukou na trhu online zábavy najmä pre mladých. Spolupracuje s najúspešnejšími športovcami. MMA majstrom sveta Attilom Véghom, svetovo známou tenistkou Dominikou Cibulkovou, najúspešnejším slovenským hokejistom Mariánom Hossom, medailistom Jankom Lašákom a úspešným futbalistom Robom Vittekom. Spolu so slovenskými športovými hviezdami prináša DOXXbet nielen najmodernejšie vychytávky v tipovaní a gamingu, ale aj prístup k zodpovednému hraniu. O DOXXbete, úspešnej značke zo Žiliny, sme sa rozprávali s jej riaditeľom, Jurajom Jurenkom.

Michal Filek|21. jún 2023|10:51:28

Ako sa vám v DOXXbete akutálne darí? Čo máte nové?

  • V DOXXbete máme takú športovú dynamiku:). Každý deň je niečo nové, nové zmeny v aplikáciách, či nové online hry, alebo nové kampane. Našou víziou bolo vytvoriť si vlastný spôsob ponúkania online tipovania a hier. S tým súvisí aj náš postoj k nápadom. Sme hladní po nápadoch, podporujeme sa v tíme navzájom a prinášame stále niečo, čo na trhu doteraz nebolo. Naši mladí klienti to oceňujú, neustále rastieme. Naše sociálne siete sú ukážkou a výkladnou skriňou nášho prístupu k športu a športovcom. Celý tím DOXXbetu je naladený na našu značku a jej červenú farbu, ktorá nás poháňa zvládať výzvy.

Predstavte nám na úvod spoločnosť Doxxbet. Prečo a kedy vznikla, čím sa zaoberá?

  • DOXXbet je slovenská stávková kancelária. Zameriavame sa na stávkové a gamingové inovácie. Pôsobíme v štyroch základných oblastiach – v online tipovaní, tipovaní na najmodernejších stávkových termináloch, online kasíne a prevádzkujeme moderné herne. Sme jednotkou na trhu v stávkových termináloch. DOXXbet je zároveň súčasťou skupiny, FSM GROUP, známej donedávna ako Skupina DOXX. Zastrešuje značky DOXX - Stravné lístky, fpoho, 24pay, Hotel Dubná Skala****, CODIUM, Super Jedlo, Nadácia DOXX a ďalšie.

Kto spoločnosť založil?

  • DOXXbet založil Milan Šmehyl pred takmer troma desaťročiami. Po skončení futbalovej kariéry prenášal princípy fér plej do budovania firmy, vytvoril prvý DOXXbet tím. Bol to neskutočný vizionár a mal vždy pozitívny prístup. Zvládal prekážky s nadhľadom a posúval ľudí okolo seba vždy dopredu. Dnes v jeho vízii pokračujú deti, Eva a Milan Šmehylovci.

Aké boli začiatky? Darilo sa vám v konkurencii spoločností, ako Nike, Fortuna, Tipsport a ďalších? Ako ste sa dokázali presadiť?

  • Začiatky boli úspešné, DOXXbet bol prvou firmou, ktorá spúšťala online tipovanie na Slovensku. Po desaťročiach sa nám opäť podarilo inováciami, produktovými vychytávkami a marketingom zaujať dôležité miesto na trhu.

Predstavte nám trošku aj sám seba. Ako ste sa dostali na túto pozíciu?

  • Hrával som basketbal, pôsobil som manažérsky v bankovníctve ale aj v iných sektoroch. Rok 2019 bol pre DOXXbet o zmene smerovania a majitelia ma oslovili na spoluprácu. Som rád a som hrdý, čo sa nám s celým DOXXbet tímom podarilo za pár rokov vybudovať. Sme obľúbenou firmou pre tipérov najmä mladých. V tíme máme pritom najmä dlhoročných zamestnancov. Sú to neskutoční DOXXbet srdciari, máme veľmi dobré vzťahy a otvorenú komunikáciu. Všetci sme navzájom otvorení nápadom.

Ponúkate len tipovanie na športové zápasy?

  • Tipovanie na športové zápasy, prematch či live, online hry v internetovom kasíne, najnovšie aplikácie na tipovanie do mobilov a športových terminálov. To je naša základná výbava.

Na aké športy sa špecializujete?

  • Neustále sa snažíme o čo najširšiu ponuku športov a príležitostí. Dôležité je pre nás veľké množstvo streamov, aby klienti mali najmodernejšie možnosti online sledovania športových prenosov.

Aké služby sú zahrnuté vo vašom online tipovaní? Čo všetko môžu klienti využiť?

  • Sme absolútne hrdí, že sme spustili ako prví na Slovensku tipérsku vychytávku Betbuilder, ktorá umožňuje vytvárať viac stávok v jednom zápase. Super vec je náš XXL bonus, umožňujúci až zdvojnásobenie výhry na tiketoch. Najnovšia inovácia je Tiket Changer, lahôdka pre všetkých tipérov. U nás si môžu tipéri meniť tiket ako potrebujú – dopĺňať, dooberať, navyšovať udalosti atď.

Je tipovanie na Slovensku populárne?

  • Treba povedať, že áno. Je to druh zábavy a na Slovensku rastie na popularite. My chceme byť pri tom a ponúkať tipovanie v najmodernejšej podobe, s využitím, napríklad, umelej inteligencie.

Verejnosť by asi zaujímalo, ako sa tvoria kurzy na jednotlivé zápasy. Môžete nám prezradiť niečo z „vašej kuchyne“?

  • Kurzy vytvárajú odborníci, tzv. kurzári, ktorí sú špecialisti na daný šport či odvetvie. Ako zaujímavosť poviem, že u nás rozširujeme kurzovú ponuku aj o veci, ktoré iné stávkovky nemajú – o nižšie športové ligy a rôzne výnimočné spoločenské stávky.

Vaša spoločnosť podporuje množstvo športových súťaží a športovcov. Prečo to robíte?

  • Máme hlbokú úctu k športu, k športovcom. Vychádza to z našej DNA, od zakladateľa Milana Šmeyhla, ktorý bol profesionálnym futbalistom.

Vážime si úspešných športovcov. Preto podporujeme propagáciu športu prostredníctvom Attilu Végha, Dominiky Cibulkovej či Roba Vitteka. Tento rok sme našu športovú rodinu rozšírili o Janka Lašáka a Mariána Hossu. Sme za to nesmierne vďační, sme hrdí, že nás športovci vnímajú ako skvelého partnera. Vidíme veľký zmysel ukazovať mladým ľuďom zmysel poctivého prístupu k životu, v disciplíne, v športe. Spájame týchto športovcov navzájom, ukazujeme spoluprácu a priateľstvo. Cez nich sa snažíme zaplniť online priestor pozitívnymi príkladmi a optimizmom.

Ktoré najväčšie podujatia podporujete?

  • Sme lokal patrioti, preto na úvod začnem u nás, v Žiline. Sme hrdým partnerom MŠK Žilina. Keďže sa strategicky zameriavame na mladých, pred rokmi sme začali s podporou Attilu Végha a jeho zverencov v Spartakus Fight Gyme DOXXbet. Attilu sprevádzame aj teraz, keď sa chystá na zápas storočia – na odvetný zápas s Karlosom Vémolom.

Našou srdcovkou tento rok je veľká vec, generálne partnertsvo v GoodBye Game Mariana Hossu, našej hokejovej legendy, zlatého majstra sveta a trojnásobného víťaza Stanley Cupu.

Prevádzkujete aj internetové kasíno. Tiež ako medzi prvými na Slovensku. V čom spočíva a ako funguje?

  • Online kasíno sú v podstate online hry v apke alebo na webe – klienti sa môžu hrať za peniaze aj bez vkladania financií. Dodám, že veľmi starostlivo zvažujeme komunikáciu nielen online kasína ale aj ostatné služby, aby sme podporovali zodpovedné hranie.

Je ťažké presadiť sa na Slovensku v tomto biznise?

  • Konkurenčné prostredie je v stávkovaní skutočne náročné. Avšak bez silných súperov by to nebola zábava. Je tu náš skvelý tím a ten je základ nášho úspechu. Okrem dlhoročných zamestnancov neustále rastieme. Starostlivo vyberáme nových kolegov, s potenciálom a zanietením.

Súvisiaci článok
Spravodajský portál SP 21 a SOPK Žilina vyhlasujú anketu TOP BIZNIS ZNAČKA Žilinského kraja
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť