Štvrtok 18. 04. 2024 05:10:16 | Meniny má Valér

Máš svoj obľúbený strom a chceš dať o ňom všetkým vedieť? Prihlás sa do súťaže!

Útvar hlavného architekta s Oddelením životného prostredia mesta Žilina vyhlásili súťaž „MÔJ OBĽÚBENÝ STROM“ pre všetky deti do 15 rokov. Hlavnou úlohou súťažiacich je nakresliť obľúbený strom a napísať k nemu krátky príbeh. Všetky zapojené základné a materské školy budú odmenené a všetky práce budú vystavené v priestoroch Útvaru hlavného architekta v Žiline. Foto: ilustračné / Freepik.com

Juliana Krčulová|1. jún 2023|11:48:10


Súvisiaci článok
Začiatok prázdnin na Liptove bude v znamení rozprávok
Čítajte viac >

Útvar hlavného architekta s Oddelením životného prostredia mesta Žilina vyhlásili súťaž „MÔJ OBĽÚBENÝ STROM“ pre všetky deti do 15 rokov.

„Máš svoj obľúbený strom? Čo sa Ti na ňom páči? Viaže sa k nemu nejaký príbeh? Prečo máš rád práve tento strom? Vieš kto ho zasadil? Hrávaš sa v jeho tieni alebo máš na ňom hojdačku? Čo pre Teba znamená? Vieš pomenovať aký je to druh? Je listnatý alebo ihličnatý? Mení sa v priebehu ročných období? V akom prostredí rastie? Myslíš si, že sa má dobre a páči sa mu miesto, kde rastie? Nakresli a napíš nám všetko, čo Ťa k Tvojmu obľúbenému stromu napadne,“ vyzvali súťažiacich zástupcovia Útvaru hlavného architekta mesta Žilina na svojom oficiálnom webe.

Ďalej doplnili, že na každý výkres je potrebné uviesť meno, priezvisko, školu alebo škôlku, triedu a vek.

„Výkres spolu s krátkym textom (môže byť aj na druhej strane výkresu, max. A4) zašli poštou alebo dones na adresu Útvar hlavného architekta, Horný Val 67/24, 01001 Žilina v termíne do 30. júna. Všetky zapojené základné a materské školy budú odmenené a všetky práce budú vystavené v priestoroch Útvaru hlavného architekta. Vyhodnotenie bude slávnostne prezentované na vernisáži pre malých aj veľkých na Deň stromu, 20. októbra,“ uzavreli zástupcovia Útvaru hlavného architekta mesta Žilina.

Podmienky súťaže sa dozviete na TOMTO ODKAZE.

den-stromu-scaled.jpg Foto: ÚHA Žilina


Súvisiaci článok
VIDEO Nemocnica v Žiline natočila video pre najmenších. Pripravila pre ne Zdravý a šťastný deň detí!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť