Streda 18. 09. 2024 20:58:28 | Meniny má Eugénia

Časť cesty v Dolnom Kubíne od pondelka úplne uzavrú. Dôvodom je veľká rekonštrukcia križovatky

Mesto Dolný Kubín od pondelka 22. mája úplne uzavrie časť miestnej cesty na ulici Aleja Slobody. Dôvodom je prebiehajúca veľká rekonštrukcia križovatky pri obchodnom dome Tesco a železničného priecestia. Samospráva prosí vodičov a chodcov, ktorí budú prechádzať dotknutým úsekom, o rešpektovanie dočasného dopravného značenia. Foto: Facebook / Ján Prílepok - primátor mesta Dolný Kubín

Juliana Krčulová|20. máj 2023|14:01:53


Súvisiaci článok
V Dolnom Kubíne začali s rekonštrukciou železničného priecestia a križovatky pri obchodnom dome
Čítajte viac >

Mesto Dolný Kubín na svojej oficiálnej internetovej stránke oznamuje širokej verejnosti, že z dôvodu realizácie prác v cestnom telese bude od pondelka 22. mája od 7:30 hodiny úplne uzavretá časť miestnej cesty na ulici Aleja Slobody v úseku od vjazdu do obchodnej zóny – oproti Zberným surovinám – po križovatku pri železničnom priecestí.

„V tejto etape prác zostane železničné priecestie prejazdné,“ ozrejmil Matúš Lakoštík, zástupca primátora mesta s tým, že obchádzkové trasy budú vyznačené príslušným dočasným dopravným značením.

Samospráva prosí vodičov a chodcov, ktorí budú prechádzať dotknutým úsekom, o rešpektovanie dočasného dopravného značenia.

„Ďakujeme za ústretovosť a pochopenie kvôli zníženému komfortu všetkým obyvateľom a návštevníkom nášho mesta,“ doplnil Lakoštík.

Rekonštrukcia križovatky pri obchodnom dome Tesco a železničného priecestia je jednou z najväčších investičných akcií mesta Dolný Kubín na tento rok. Križovatka by mala byť podľa slov zástupcov mesta hotová koncom októbra 2023.

i_7161575.png Foto: Mesto Dolný Kubín


Súvisiaci článok
Nízky železničný most v Dolnom Kubíne komplikuje život nielen obyvateľom. Samospráva začala konať
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť