Streda 01. 05. 2024 05:11:37

Simona Kuchyňková z tímu OKOEVERYWHERE RACING vyhrala zjazdové preteky v Koutech nad Desnou

Pretekárka tímu OKOEVERYWHERE RACING, Simona Kuchyňková, vo finále zjazdových pretekov v Koutech nad Desnou podľa slov Michaela Kolářa, spoluzakladateľa ŽILINA OKӨ TRAILS, predviedla aj napriek pádu skvelý výkon. Na rozdiel od svojich súperiek jazdila na enduro bicykli a dosiahla najrýchlejší čas 4:59,094, čím vyhrala preteky o viac než sekundu! Gratulujeme! Foto: Instagram / OKOEVERYWHERE RACING

Juliana Krčulová|16. máj 2023|12:04:00


Súvisiaci článok
Peter Sagan si vyskúšal jazdu na horskom bicykli na žilinských trailoch OKӨ Trails
Čítajte viac >

Michael Kolář, spoluzakladateľ ŽILINA OKӨ TRAILS, na oficiálnom Instagramovom profile tímu OKOEVERYWHERE RACING informoval o víťazstve pretekárky Simony Kuchyňkovej v druhom kole zjazdových pretekov českého Czech Downhill Top on Trail Cup v Koutech nad Desnou.

„Táto žena neustále dokazuje, že keď človek naozaj chce a maká na všetkých frontoch, tak to dokáže! Ani jej zranenia ju neodradili od podávania skvelých výsledkov. Simona išla jej prvé zjazdové preteky (na jej enduro bicykli) tohto roku v Koutech nad Desnou, aby sa porovnala so ženami, ako na tom je po neodjazdenej celej minulej sezóne, a teda zobrala 1. miesto aj keď mala celkom nevydarenú jazdu s pádom, tak ani to nestačilo súperkám na víťazstvo. Gratulujeme!“ informoval spoluzakladateľ prvých oficiálnych trailov v Žiline, Michael Kolář.

Bez názvu.jpg

Portál biker.sk na svojom oficiálnom webe uviedol, že Simona znova nedala šancu svojim súperkám a pokračuje tak vo víťaznom ťažení. V sezóne 2023 stála vo všetkých pretekoch, ktorých sa zúčastnila na najvyššom stupienku. Na druhom mieste za ňou sa umiestnila poľská pretekárka Amelia Dudek a tretie miesto si vyjazdila Sabina Košárková z Kellys Factory Team.

KOMPLETNÉ VÝSLEDKY si môžete pozrieť na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Jazdci Simona Kuchyňková a Jakub Varhaňovský si v disciplíne E-XCO odniesli zaslúžené prvé miesta (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť