Utorok 16. 04. 2024 14:48:09 | Meniny má Dana, Danica

Fanúšikovia bojových športov sa na Colosseum Fight Night 2 dočkajú až pätnástich zápasov. Ten rozlúčkový si príde dať aj “Cingy“ (VIDEO)

Veľkolepý galavečer bojových športov Colosseum Fight Night 2 sa uskutoční v sobotu 27. mája na Zimnom štadióne v Martine. Organizátor, ale aj jeden zo zápasníkov na karte, Martin “Medo“ Milan, nám v rozhovore priblížil, ako vznikla myšlienka zorganizovať Colosseum Fight Night a tiež ako bude druhý ročník galavečera prebiehať. Rovnako nám prezradil, že to nie je ani z ďaleka posledné tohtoročné podujatie, ktoré plánujú pod taktovkou CFN zorganizovať. Foto a video: Juliana Krčulová / SP 21

Juliana Krčulová|15. máj 2023|10:00:04


Súvisiaci článok
Na DRIVE NATION FESTIVALE bude prebiehať aj charitatívna zbierka pre malého Paťka s detskou mozgovou obrnou
Čítajte viac >

Fanúšikovia bojových športov sa už v sobotu 27. mája dočkajú až pätnástich napínavých zápasov, ktoré so sebou prinesie jedno z najväčších športových podujatí v Turci - Colosseum Fight Night 2. Svoj “posledný tanec“, si naň príde odkrútiť aj bývalý šampión, Miroslav Cingel, ktorý svoje bohaté skúsenosti aktuálne odovzdáva zverencom v klube Žilinská Boxerňa.

S organizátorom Colosseum Fight Night 2 a zároveň zápasníkom, Martinom “Medom“ Milanom, sme sa v našom rozhovore porozprávali o tom, ako vznikla myšlienka zorganizovať podujatie Colosseum Fight Night.

339515193_593920655995330_2231243664216220305_n.jpg Foto: Colosseum Fight Night

„Myšlienka zorganizovať Colosseum Fight Night vznikla ako výsledok toho, že sme pred piatimi rokmi založili klub Colosseum MMA Gym a chceli sme našich chalanov, náš produkt práce, odprezentovať pred domácim publikom, pred sponzormi, ktorí nás podporovali a tiež celkovo pred celým Slovenskom. Chceli sme ukázať, že dokážeme ako malý klub z malého mesta postaviť kvalitný galavečer, samozrejme, v spolupráci s klubmi, ktoré boli blízko nás, teda zo Žiliny a z Banskej Bystrice,“ uviedol v našom rozhovore organizátor, tréner a zápasník Martin “Medo“ Milan.

Ako bude galavečer CFN 2 prebiehať, aké nastali zmeny oproti prvému ročníku a v neposlednom rade, na aké športové podujatia sa pod taktovkou Colosseum Fight Night môžu fanúšikovia bojových športov ešte tešiť, sa dozviete v našom VIDEU.


Súvisiaci článok
Na Colosseum Fight Night 2 sa predstaví aj žilinský bombardér Leo Borák
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť