Štvrtok 02. 05. 2024 16:01:04 | Meniny má Žigmund

Horoskop na máj: Jedno znamenie môže stretnúť lásku, iné môže zažiť povýšenie

Čo vám prinesie tento mesiac? Nechajte sa prekvapiť mesačným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Ultra_Nancy na Pixabay.com

Radka Kostánová|2. máj 2023|08:00:21


Súvisiaci článok
Týždenný horoskop: Čo vás čaká počas prvého májového týždňa?
Čítajte viac >

Baran

Mesiac máj bude pre Barana pokojným mesiacom. Napätá atmosféra v práci sa upokojí a pracovný život sa vráti do starých koľají a stereotypu. Nebude ho v nej čakať nič nové, pretože novinky si na neho počkajú v súkromnom živote. V tej oblasti sa mu môže splniť jeden malý sen.

Býk

Pre človeka v znamení Býka bude máj prelomový. Konečne si uvedomí, že prešlo dosť mesiacov na to, aby niečo vo svojom živote zmenil. Radikálne sa pokúsi zmeniť svoju životosprávu, no nemal by to s ničím preháňať. Žiadny extrém nie je v poriadku, preto by sa mal snažiť hľadať rovnováhu.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov môže počas mája hľadať nové známosti. Hviezdy sú mu naklonené, preto sa nemusí báť odmietnutia, prípadne sklamania. V oblasti lásky sa mu všetko podarí tak, ako si naplánuje. Bude šťastný, pretože sa môže jeho status nezadaného človeka konečne zmeniť.

Rak

Rak si počas mája veľa neoddýchne. Najbližšie dni bude zavalený povinnosťami z práce, preto by nemal zabúdať na pravidelný pitný režim. Veľmi ľahko sa mu môže stať, že bude prepracovaný a začne ho bolieť hlava. Vďaka tomu, že tento mesiac upraví svoju životosprávu, sa bude cítiť lepšie.

Lev

Nasledujúci mesiac sa bude človek v znamení Leva cítiť ako na hojdačke. Jeho vzťah s partnerom čaká množstvo skúšok a zažijú veľa pádov. Práve počas týchto dní sa ukáže sila a dôvera medzi nimi. Pokiaľ je Lev nezadaný, má podobne ako Blíženci, šancu stretnúť lásku. Nemal by zatvárať oči pre nikým.

Panna

Človek v znamení Panny zažije počas mája veľa nepríjemností, pri ktorých by sa mal držať na uzde a nereagovať prehnane citlivo. Ak sa mu podarí zachovať chladnú hlavu, s nikým sa nepoháda, práveže naopak, vybuduje si rešpekt a uznanie. Len tí najlepší ľudia dokážu ovládať svoje emócie, keď sú pod tlakom.

people-2591874_960_720.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: StockSnap na Pexels.com

Váhy

Mesiac máj bude pre človeka v znamení Váhy pokojný, bez žiadnych veľkých problémov. Mal by ho využiť na svoje koníčky a podniknúť pár zaujímavých akcií, pretože aj to patrí k životu. Čo sa týka oblasti vzťahov a práce, v máji je možné všetko, preto by mal byť pripravený na čokoľvek. Môže ho čakať rozchod, ale aj nový vzťah.

Škorpión

Škorpión zažije ťažší mesiac, ale ako sa hovorí, čo človeka nezabije, to ho posilní. Mal by si vyhrnúť rukávy a chopiť sa každej príležitosti, ktorú mu život ponúkne. Hoci môže mať počas mája extrémne málo energie, bude na seba hrdý a otestuje svoje možnosti. Vďaka tomu bude vedieť, že sa v budúcnosti nemá čoho báť.

Strelec

Strelca môže v mesiaci máj potrápiť zdravie. Je možné, že má toho v živote viac, než by chcel, a tak mu to dá organizmus jasne najavo. Veľa povinností si vyžiada svoju daň, preto by mal počas nasledujúcich dní spomaliť a dať sa na prvé miesto. Keď vyrieši zdravie a uvedomí si, že nemusí urobiť každú maličkosť, bude mu lepšie.

Kozorožec

Kozorožec zažije mesiac, na ktorý len tak nezabudne. Je dosť pravdepodobné, že bude pracovať na 110% a preto si ho všimnú nadriadení. Môže ho čakať povýšenie alebo aspoň malé kariérne zlepšenie, ktoré ho poteší a posunie vpred. Hviezdy sú naklonené na jeho strane, ale nemal by sa spoliehať len na osud, ale snaženie si udržať až do posledného momentu.

Vodnár

Vodnár by si mal počas mesiaca máj dávať pozor na financie. V pracovnej oblasti môže vyzerať jedna ponuka lákavo, no dôležité je, aby si ju dvakrát predtým overil, než ju príjme. Pokiaľ by to neurobil a bolo by to zlé rozhodnutie, prišiel by o dôležitú časť práce, ktorá by ho mrzela. V osobnom živote však bude všetko dobré.

Ryby

Človek v znamení Ryby bude mať máj nerozhodný. Ak si prechádza rozchodom alebo sa vyrovnáva s inými problémami, urobí dobre, keď sa zdôverí priateľovi alebo kamarátom. Uľaví sa mu a bude sa môcť posunúť ďalej. Pokiaľ ho nič netrápi, mal by sa na niečo pripraviť. Ticho pred búrkou nie je nikdy dobré.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť