Piatok 26. 04. 2024 21:46:01 | Meniny má Jaroslava

Týždenný horoskop: Čo vás čaká počas prvého májového týždňa?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Fox na Pexels.com

Radka Kostánová|1. máj 2023|08:00:03


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Baran

Baran sa do nového týždňa vrhne s negatívnou mysľou. Nemal by si však pripúšťať chyby iných, pretože za ne nezodpovedá. Keď sa bude sústrediť na seba, môže sa mu výrazne zlepšiť pracovná kariéra a oblasť financií.

Býk

Býk má pred sebou šťastný týždeň, preto si ho treba užiť. Mal by konečne začať veriť, že mu svitá na lepšie časy, preto môže minulosť vypustiť z hlavy. Keď sa bude sústrediť v práci, tento týždeň sa s nikým nepoháda, bude to skôr opačne. Môže stretnúť spriaznenú dušu.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov je ambiciózny, avšak tento týždeň by si mal oddýchnuť. Mal by si uvedomiť, že je živý tvor a nie stroj, preto potrebuje aj relax. Nemal by moc pracovať, inak by sa mu mohol stať úraz.

Rak

Pre Raka to bude osudový týždeň. Má pred sebou dôležité rozhodnutie, ktoré rozhodne o jeho budúcnosti. Primárne by sa mal tieto dni sústrediť na to, aby sa rozhodol správne. Ak by urobil chybu, mohol by to ľutovať celý život.

Lev

Tento týždeň by si mal Lev užiť. Je dosť možné, že sú to jeho posledné dni voľna. O pár dní mu začína silno pracovné obdobie, preto je podstatné, aby si oddýchol a venoval sa duševnému zdraviu.

Panna

Človeka v znamení Panny tento týždeň niekto sklame. Mal by mať oči otvorené, lebo ako sa hovorí, pod lampou je najväčšia tma. Kvôli sklamaniu by si mal pretriediť priateľov a uvedomiť si, že ich stačí mať len pár, ale verných.

pexels-olia-danilevich-5313161.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: olia danilevich na Pexels.com

Váhy

Človek v znamení Váhy sa nemusí obávať žiadnych nepríjemností. Prežije pokojný týždeň, ktorý bude plný priateľstiev a dobrého jedla. Avšak, mal by si dávať pozor na financie, s ktorými by mal šetriť a nie rozhadzovať.

Škorpión

Škorpión má pred sebou náročné dni, preto si zaslúži aspoň počas víkendu oddych. Po všetkých náročných dňoch by sa mal zamerať na svoje koníčky, ktoré už dlho zanedbával. Zároveň má aj ideálny čas na to, aby si splnil svoj tajný sen.

Strelec

Strelec môže byť na druhej strane veľmi aktívny. Má pred sebou týždeň plný vybavovaní a povinností, preto si nemôže dovoliť žiadne meškanie. Telo sa mu odvďačí, ak bude po práci chodievať cvičiť alebo behať. Jeho kondícia sa výrazne zlepší.

Kozorožec

Kozorožec by tento týždeň nemal robiť nič navyše. Povinností bude mať vyše hlavy, preto nebude mať priestor na to, aby sa venoval aj niekomu inému. Pokiaľ zodpovedne pristúpi k svojim úlohám, bude ho v blízkej budúcnosti čakať povýšenie.

Vodnár

Človek v znamení Vodnára má pred sebou magické dni. Čakajú ho milé dni, počas ktorých stretne veľa nových ľudí a veľa nového sa naučí. Taktiež je dobrou správou to, že si splní jeden svoj veľký sen a bude na seba hrdý.

Ryby

Človek v tomto znamení bude mať optimistický týždeň. Pocíti to hneď od pondelka, pretože jeho plánu sa podaria nad očakávania. Dobrá nálada ho neopustí ani v piatok, kedy sa možno dočká prekvapenia alebo iného skutku z lásky od partnera.


Súvisiaci článok
100 stavieb Žilinského kraja: Budova Matice slovenskej v Žiline (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť