Streda 18. 09. 2024 15:52:06 | Meniny má Eugénia

Jazdec Martin Knapec vyhral preteky Slovak E-bike Cup v Drozdove

Spoluzakladateľ prvého oficiálneho Trail Parku v Žiline - ŽILINA OKӨ TRAILS a profesionálny jazdec CTM Racing Team, Martin Knapec, vyhral druhé kolo pretekov na elektrobicykloch GreenWay Slovak E-bike Cup v Drozdove. Podľa portálu biker.sk išlo o historicky druhé preteky tohto formátu na Slovensku. Foto: Martin Knapec / instagram/knapecek

Juliana Krčulová|26. apríl 2023|08:40:03


Súvisiaci článok
Jazdci Simona Kuchyňková a Jakub Varhaňovský si v disciplíne E-XCO odniesli zaslúžené prvé miesta (VIDEO)
Čítajte viac >

Portál biker.sk na svojom oficiálnom webe informoval o víťazstve rodáka z Rajeckej doliny a profesionálneho jazdca CTM Racing Team, Martina Knapca, v druhom kole pretekov na elektrobicykloch GreenWay Slovak E-bike Cup v Drozdove, ktoré sa uskutočnili v rámci slovenského pohára XCO. Podľa portálu biker.sk išlo o historicky druhé preteky tohto formátu na Slovensku.

Trať pretekov podľa dostupných informácií pozostávala zo šiestich kôl a množstva technických stúpaní, ale aj zjazdov. Martin vyhral systémom štart-cieľ a dosiahol výsledný čas 48:42,6 min. Knapec si podľa portálu biker.sk rozhodujúci náskok vytvoril už v prvom kole a počas pretekov sa mu ho podarilo ešte mierne zveľadiť.

„Konečne medzi páskami. Prvé preteky sezóny namiesto endura disciplína XC-emtb. Od štartu sa mi podarilo držať prvú pozíciu až do cieľa. Trať bola dosť technická, takže som získaval hlavne na technických prvkoch, prvé dve kolá som si trošku siahol na dno, ale vydržal som to a potom som si riadne užíval pretekanie,“ vyjadril sa Martin Knapec na svojom Instagrame k nedeľňajším pretekom.

IMG-0740.JPG


Súvisiaci článok
Peter Sagan si vyskúšal jazdu na horskom bicykli na žilinských trailoch OKӨ Trails
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť