Streda 16. 10. 2024 16:14:19 | Meniny má Vladimíra

Agresívny recidivista v Zákamennom útočí na ľudí. Naposledy vystrelil na dôchodkyňu a zmlátil ju. Všetci sa boja, kedy sa vráti z basy

Sedemdesiatšesť ročná Justína išla do obchodu. Sused, 41-ročný násilník, na ňu najskôr dvakrát vystrelil z kuše a potom ju tou istou zbraňou dobil. Spacifikoval ho až Justínin vnuk. Už predtým napadol aj ďalších ľudí a sedel za mrežami. Všetci sa obávajú dňa, kedy sa vráti z väzenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Facebook Obec Zákamenné

Michal Filek|12. apríl 2023|13:00:48

Reportáž priniesla TV JOJ a uverejnili ju aj noviny.sk.

Vnučka dôchodkyne Justíny opisuje, že násilník jej najskôr niečo zakričal, potom na ňu dvakrát z kuše vystrelil, no našťastie netrafil. A naostatok ju tou istou zbraňou surovo zmlátil. Našli ju zbitú, v bezvedomí, pred vlastným domom, opisuje redaktorka TV JOJ Eliška Prečová.

Podľa informácií z nemocnice má obeť prasknutú lebku, podliaty mozog, krvácanie do mozgu, hematom, zlomené nosné kostičky.

Rodina sa domnieva, že útočník vraždu plánoval. Zákamenčania zas uvádzajú, že tento muž neútočil v obci prvýkrát. Pavol opisuje, že ho pred pár rokmi zhodil z bicykla, za čo dostal podmienku. Potom ešte zbil aj ďalšieho muža a sedel za ublíženie na zdraví.

Rodina zbitej sa obáva chvíle, keď sa znova vráti domov. Vraj synovi povedal, že je ďalší na rade.

"Vyšetrovateľka vzniesla obvinenie za ublíženie na zdraví v štádiu pokusu," uviedla pre TV JOJ krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.


Súvisiaci článok
Policajti v nedeľu zadržali v Žiline muža a ženu zo zahraničia, ktorí šoférovali na mol opití. Skončili za mrežami
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť