Piatok 26. 04. 2024 16:16:45 | Meniny má Jaroslava

Spravodajský portál SP 21 a SOPK Žilina vyhlasujú anketu TOP BIZNIS ZNAČKA Žilinského kraja

Ktorá firma je podľa vás úzko spätá so Žilinským krajom? Ktorá vytvára pracovné príležitosti, podieľa sa na inováciách, investuje do vzdelávania, správa sa ekologicky? Vďaka svojmu podnikaniu vytvára dobré meno Žilinského kraja na Slovensku a Slovenska vo svete? Aj keď sa o nich málo hovorí, je ich tu mnoho. Spravodajský portál SP 21, v spolupráci so Slovenskou obchodnou a priemyselnou komorou Žilina vyhlasujú anketu TOP BIZNIS ZNAČKA Žilinského kraja. Záštitu nad anketou udelila predsedníčka Žilinského samosprávneho kraja Erika Jurinová a primátor Mesta Žilina Peter Fiabáne.

Michal Filek|4. apríl 2023|10:41:37

Ak poznáte takú spoločnosť, prihláste ju do ankety TOP BIZNIS ZNAČKA Žilinského kraja 2023. V roku 2023 vám budeme nominované spoločnosti postupne predstavovať prostredníctvom série rozhovorov a reportáži na portáli SP 21.

Našim čitateľom chceme priniesť pozitívne príbehy firiem a ich zakladateľov a konateľov. Firiem, ktoré zamestnávajú ľudí v regióne, viac rokov poctivo podnikajú, platia dane, správajú sa spoločensky zodpovedne a ekologicky. Skrátka firmy, ktoré šíria dobré meno kraja na Slovensku a Slovenska v zahraničí.

Počas roka 2023 vám každý týždeň predstavíme minimálne jednu spoločnosť, prostredníctvom rozhovoru s konateľom, či riaditeľom, a niektoré aj prostredníctvom videorozhovoru v našej relácii Biznis úSPech.

Hlavná cena – TOP BIZNIS ZNAČKA Žilinského kraja

O tom, ktorá firma získa ocenenie TOP BIZNIS ZNAČKE Žilinského kraja za rok 2023 rozhodnú v decembri čitatelia SP 21. Víťazná spoločnosť získa inzertný balíček v hodnote 6 000 eur, ktorý bude môcť v roku 2024 využiť v Spravodajskom portáli SP 21. Druhá firma v poradí, podľa hlasov čitateľov, získa inzertný balíček v hodnote 3 000 eur a tretia v hodnote 1 500 eur.

Cena poroty – TOP prínos pre Žilinský kraj

Okrem toho udelíme aj cenu odbornej poroty za TOP prínos pre Žilinský kraj. Rozhodnú o nej zástupcovia Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory, Žilinského samosprávneho kraja, Mesta Žilina a spoločnosti beNOW media group. Hodnotiť budú prínos firiem z hľadiska ekológie, zamestnanosti a inovácií.

Víťazná spoločnosť získa inzertný balíček v hodnote 1 500 eur, ktorý bude môcť v roku 2024 využiť v Spravodajskom portáli SP 21. Výsledky vyhlásime koncom roka počas slávnostného banketu, za prítomnosti predsedu SOPK Žilina Pavla Viteka, županky Eriky Jurinovej, primátora Žiliny Petra Fiabáne a predsedu predstavenstva spoločnosti BeNOW media group (vydavateľa SP 21), Petra Bologu.

Ako prihlásiť firmu?

Napíšte nám do správy na Facebooku SP 21, prípadne e-mailom: michal.filek@sp21.sk.


Súvisiaci článok
VIDEO Biznis úSPech: Pavol Vitek o ankete TOP biznis značka Žilinského kraja: Je to výborná prezentácia pre firmy, ktoré robia dobré meno podnikateľom v našom kraji
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť