Štvrtok 25. 04. 2024 07:44:34 | Meniny má Marek

Žilinskí policajti evidujú porušenie zákona o odpadoch v prípade podozrivej dodávky v Radoli

V našom predchádzajúcom článku sme vás informovali, že včera 22. marca 2023 ráno spozoroval starosta obce Radoľa, Anton Tkáčik, podozrivý pohyb bielej dodávky značky IVECO s českou poznávacou značkou. Naša redakcia oslovila hovorkyňu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabrielu Kremeňovú s otázkou, v akom štádiu je vyšetrovanie predmetnej veci. Foto: ilustračné / Polícia Slovenskej republiky

Juliana Krčulová|23. marec 2023|13:12:50


Súvisiaci článok
Starosta obce Radoľa duchaprítomne konal a zabránil tak páchaniu nelegálnej trestnej činnosti
Čítajte viac >

V našom predchádzajúcom článku sme vás informovali, že včera 22. marca 2023 ráno spozoroval starosta obce Radoľa, Anton Tkáčik, podozrivý pohyb bielej dodávky značky IVECO s českou poznávacou značkou. Vzhľadom na to, že v obci aktuálne prebiehal zber elektroodpadu, usúdil, že tu "nie je niečo s kostolným poriadkom."

Zástupcovia obce na sociálnej sieti Facebook ďalej priblížili, že boli zadržaní občania Českej republiky na ulici Štepnica, ku ktorým boli privolaní policajti. Naša redakcia preto oslovila hovorkyňu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabrielu Kremeňovú s otázkou, v akom štádiu je vyšetrovanie predmetnej veci:

„V predmetnej veci sme zadokumentovali podozrenie z priestupku na úseku porušenia zákona o odpadoch. Vzhľadom k tomu, že orgány Policajného zboru podľa zákona o priestupkoch neobjasňujú priestupky na úseku porušenia uvedeného zákona, bude predmetná vec v zákonnej lehote oznámená vecnému príslušnému správnemu orgánu,“ uviedla pre našu redakciu hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová.


Súvisiaci článok
Policajný prezident: V prípade vraždy Daniela Tupého máme stále zadržané dve osoby. Som ešte väčší optimista, ako včera...
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť