Piatok 19. 04. 2024 15:18:08 | Meniny má Jela

Starosta obce Radoľa duchaprítomne konal a zabránil tak páchaniu nelegálnej trestnej činnosti

V stredu 22. marca 2023 ráno spozoroval starosta v obci Radoľa, Anton Tkáčik, podozrivý pohyb bielej dodávky značky IVECO s českou poznávacou značkou. Vzhľadom na to, že v obci aktuálne prebiehal zber elektroodpadu, usúdil, že tu "nie je niečo s kostolným poriadkom." Foto: Facebook / Čo sa Deje v Radoli – new

Juliana Krčulová|23. marec 2023|10:53:43


Súvisiaci článok
Podozrivých z vraždy Daniela Tupého ráno prepustili. Pozrite si prehľad, čo sa v prípade doteraz stalo
Čítajte viac >

Zástupcovia obce Radoľa vo Facebookovej skupine obce informovali o včerajšom nevšednom zážitku. Včera 22. marca 2023 ráno spozoroval podľa ich slov starosta obce, Anton Tkáčik, podozrivý pohyb bielej dodávky značky IVECO s českou poznávacou značkou. Vzhľadom na to, že v obci aktuálne prebiehal zber elektroodpadu, usúdil, že tu "nie je niečo s kostolným poriadkom."

„V duchaprítomnosti sadol do služobného automobilu a zablokoval danú dodávku s tým, že konajú nelegálnu činnosť a obec takzvane okrádajú o nemalé finančné príjmy zo zberu elektroodpadu a iné aktuálne výhody, ktoré vyplývajú z danej produkcie elektronického odpadu. Boli zadržaní občania ČR na ulici " Štepnica ", ku ktorým boli privolaní policajti SR, ktorí si už odviedli svoju prácu. Ďakujeme občanom danej časti za ich trpezlivosť pri čakaní na policajné zložky,“ priblížili zástupcovia obce vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook a ďalej uviedli, že vec sa naďalej vyšetruje.

Naša redakcia s danou problematikou oslovila aj Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline. V prípade získania bližších informácií budeme správu aktualizovať.


Súvisiaci článok
V Žilinskom kraji zadržali počas akcie Reflex 43 vodičských preukazov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť