Nedeľa 08. 09. 2024 00:00:13 | Meniny má Miriama

Valentínsky darček podľa znamenia: Čo podarovať partnerovi?

V tomto článku odhalíte ideálny darček na Valentína podľa znamenia. Ak neviete, čo ešte podarujete partnerovi/partnerke, inšpirujte sa. ILUSTRAČNÉ FOTO: Anna Tarazevich na Pexels.com

Radka Kostánová|12. február 2023|20:00:05

Baran

Človek v znamení Barana je dobrodružný typ. Najviac sa poteší adrenalínovému zážitku alebo neplánovanej párty. Radosť mu urobí aj last-minute víkendový výlet za hranice alebo celodenná lyžovačka.

Býk

Býk je človek tvrdohlavý, no potrpí si na kvalite. Cesta k jeho srdcu vedie cez jedlo uvarené doma. Najviac sa poteší pyžamovému večeru, počas ktorého mu milovaná osoba pripraví obľúbené jedlo. Ako darček ho najviac poteší deka alebo kupón do wellness.

Blíženci

Tento človek je večne zvedavý, nabitý energiou a neznáša nudu. Jeho srdce sa roztopí z toho, keď s ním partner bude chcieť skúšať nové veci, prihlásia sa na jednodňový kurz, urobia si výlet do nepoznaného mesta alebo budú súťažiť v intelektuálnych spoločenských hrách.

Rak

Rak je romantický typ človeka, preto ho poteší všetko, čo bude niesť dobrý úmysel. Avšak, najviac by sa mu páčil sentimentálny fotoalbum so spomienkami, obľúbená sladkosť z detstva alebo kvalitný čas s priateľmi a rodinou.

Lev

Lev sa narodil preto, aby mohol vládnuť. Na Valentína sa najviac poteší tomu, keď dostane od niekoho lístok na koncert, luxusný šperk alebo nový doplnok do domácnosti. Netají sa tým, že je občas materialistický.

Panna

Človek v znamení Panny je perfekcionista a potrebuje mať vo všetkom poriadok. Najviac sa poteší novej knihe, nalepovacím lístkom alebo novému zápisníku, v ktorom bude mať dostatok priestoru na všetky jeho myšlienky.

pexels-anna-tarazevich-5740534.jpg

Váhy

Tento človek je veľmi kreatívny, spontánny a dobrý v tom, aby každému vyčaril úsmev na tvári. Cesta k jeho srdcu vedie cez dlhé nočné rozhovory s ľuďmi, ktorých miluje až po audioknihu s oddychovou témou, keď je sám.

Škorpión

Vášnivý Škorpión sa neuspokojí len tak s niečím. Cení si kvalitu nad kvantitu. Preto ho najviac poteší dobrá večera v luxusnej reštaurácii, držanie sa za ruky a romantický list, ktorý napíše jeho partner.

Strelec

Strelca by chcel mať každý v živote. Je veľmi priateľský a snaží sa byť stále v obraze. Na Valentína sa poteší objavovaniu nových miest, zážitkovému fotoalbumu, dobrému zmyslu pre humor a vtipom, či kvalitnému vínu.

Kozorožec

Kozorožec je úprimný človek a nikdy by nedokázal niekomu klamať. Cesta k jeho srdcu vedie cez novú knihu, spoločné nakupovanie a momentky zachytené na fotkách.

Vodnár

Vodnár sa vždy snaží pomáhať druhým. Najprv myslí na iných, až potom na seba. Najviac ho potešia semienka kvetov do záhrady, kreatívne pomôcky na maľovanie a instax, ktorým zveční všetky momenty.

Ryby

Citlivý človek v znamení Ryby má svoj vlastný svet, ktorému len málokto rozumie. Avšak, na Valentína ho najviac poteší balenie voňavých sviečok, pohár s fotkou, či plyšový medvedík s odkazom.


Súvisiaci článok
Horoskop na február: Čo vás čaká v milostnej oblasti a na Valentína?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť