Štvrtok 18. 04. 2024 14:25:48 | Meniny má Valér

Chlapík z Bytče pred policajtami nabúral bez papierov. Potom im vydal zrejme drogy

Tridsaťročný Bytčan šoféroval napriek zákazu, policajtom nezastavil, nabúral a potom im vydal zelenú sušenú rastlinu a bielu kryštalickú látku. Žeby drogy? FOTO: Polícia SR

Erika Filekova|7. február 2023|18:55:19


Súvisiaci článok
Policajti kontrolujú vodičov na cestách za každého počasia. Aj v snehovej kalamite!
Čítajte viac >

Obvineniu z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia čelí 30-ročný muž z Bytče. Obvinený muž v noci z pondelka na utorok viedol v Bytči, v smere na Hliník nad Váhom, osobné motorové vozidlo Audi. Svojou jazdou zo strany na stranu upútal pozornosť policajnej hliadky z Obvodného oddelenia Policajného zboru Bytča.

„Následne bol policajnou hliadkou zastavovaný pomocou znamenia STOP, na výzvu nereagoval a pokračoval v jazde. Potom s vozidlom prešiel do protismernej časti vozovky, kde narazil do troch odstavených osobných motorových vozidiel a zostal stáť. Počas kontroly sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Preverovaním bolo zistené, že obvinený muž viedol osobné motorové vozidlo AUDI, bez platnej technickej a emisnej kontroly a rozhodnutím má právoplatne uložený trest zákazu činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlá,“ informuje policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

„Šofér“ sa podrobil aj odberu biologického materiálu na zistenie prítomnosti iných návykových látok, nakoľko policajtom počas kontroly dobrovoľne vydal neznámu zelenú sušenú rastlinu a nádobu s obsahom neznámej bielej kryštalickej látky. Materiál bol zaistený a odoslaný na expertízne skúmanie.

Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Súvisiaci článok
Pod vplyvom alkoholu spôsobila v Malej Bytči dopravnú nehodu a ušla
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť