Štvrtok 18. 04. 2024 13:38:00 | Meniny má Valér

V Ružomberku sú prejazdné všetky dôležité cestné úseky a chodníky

V Ružomberku sú prejazdné všetky dôležité cestné úseky a chodníky. Sneh na nich priebežne odhŕňajú mechanizmy Technických služieb Ružomberok (TSR). Mesto o tom informovalo na sociálnej sieti. FOTO: Mesto Ružomberok

TASR|4. február 2023|13:36:50

Doplnilo, že od piatku (3. 2.) poludnia pracujú v treťom stupni pohotovosti.

"Vonku je všetka technika, ktorú majú TSR k dispozícii, pomáhajú aj mechanizmy PD Ludrová a Povodia Váhu. V súvislosti s poveternostnými podmienkami trvá v meste mimoriadna situácia, ktorú vyhlásil krízový štáb. Stále sneží a najbližšie hodiny ukazujú, že situácia nebude iná. Je potrebné sa na to pripraviť. Platia výstrahy pred silným vetrom, hustým snežením a poľadovicou," upozornilo mesto.

"Ak nemusíte, necestujte. Vodičov opäť prosíme, aby prispôsobili jazdu stavu vozovky, chodcov o väčšiu ostražitosť na chodníkoch," zdôraznilo mesto.

V Ružomberku a mestských častiach zápasia mechanizmy zimnej údržby so snehom na 86 kilometroch ciest a 62 kilometroch chodníkov. "Kým sa poveternostná situácia nezmení, budeme pravdepodobne opäť čeliť tomu, že vyčistené a zjazdné úseky budú pod snehom v dôsledku hustého sneženia," dodalo mesto.


Súvisiaci článok
Záchranári pátrali po zablúdenom poľskom skialpinistovi v Západných Tatrách
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť