Streda 27. 03. 2024 15:48:01 | Meniny má Alena

Mladík zrazil pri predchádzaní chodca. 45-ročný muž, žiaľ, podľahol zraneniam

Včera 28. januára 2023 v čase o 22:45 hodiny došlo podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Zuzany Šefčíkovej, na ceste tretej triedy číslo 2004 v smere jazdy od Bytče do Predmiera v okrese Žilina k tragickej dopravnej nehode. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|29. január 2023|11:12:40


Súvisiaci článok
Na Kubínskej holi včera zablúdil 53-ročný lyžiar. Pomohli mu až horskí záchranári
Čítajte viac >

Vodič osobného motorového vozidla značky Volkswagen Golf mal podľa slov Šefčíkovej pri predchádzaní vozidla značky Škoda Octavia prejsť do ľavého jazdného pruhu, kde z doposiaľ presne nezistených príčin došlo ku stretu s chodcom.

„45-ročný chodec utrpel zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. U vodiča vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom. U chodca bola nariadená pitva. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline už vzniesol obvinenie 18-ročnému mladíkovi z prečinu usmrtenia,“ priblížila krajská hovorkyňa a dodala, že všetky okolnosti a príčiny, ako aj miera zavinenia tragickej dopravnej nehody, sú aktuálne predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

foto 2.jpg

PREDCHÁDZAJME TRAGÉDIÁM NA CESTÁCH!

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Súvisiaci článok
Podvodníci obrali minulý rok seniorov o takmer dva milióny eur
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť