Piatok 26. 04. 2024 11:42:52 | Meniny má Jaroslava

Ružomberčania môžu prísť so svojimi pripomienkami k primátorovi

Ružomberčania môžu vo vyhradených termínoch prísť so svojimi pripomienkami za primátorom Ľubomírom Kubáňom. Novú aktivitu bude organizovať kancelária primátora. Obyvatelia, ktorí majú záujem sa stretnúť s Kubáňom, môžu využiť elektronický rezervačný systém na stránke mesta. Informoval o tom hovorca ružomberského primátora Vladimír Miškovčík. FOTO: Mesto Ružomberok

TASR|25. január 2023|16:15:58

"V záujme zlepšenia komunikácie a vzťahov s verejnosťou som vo svojom pracovnom programe vytvoril priestor na pravidelné stretnutia s obyvateľmi. Každý má možnosť prihlásiť sa ku mne na osobné stretnutie na mestskom úrade, kde občania môžu prerokovať témy, ktoré ich zaujímajú," priblížil Kubáň.

Hovorca dodal, že pripomienky a podnety od obyvateľov prijíma mestský úrad denne, no chýbala platforma, kde môžu hovoriť o problémoch v meste medzi štyrmi očami. "Na stretnutiach bude priestor na vypočutie si názorov, pripomienok k práci úradu i fungovaniu mesta," povedal.

Termíny stretnutí budú aktualizovať. Najbližšie sa bude konať 7. februára. Systém ponúka polhodinové časové okná. Každý záujemca môže v konkrétnom dni využiť len jedno polhodinové časové okno na uskutočnenie stretnutia.

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť