Nedeľa 19. 05. 2024 04:48:29 | Meniny má Gertrúda

Pri včerajšej dopravne nehode utrpela 82-ročná žena zranenia, ktorým na mieste, žiaľ, podľahla

V nedeľu 25. decembra 2022 v čase okolo 17:24 hodiny došlo na ceste tretej triedy číslo 2270 v obci Zákamenné, v okrese Námestovo, k smrteľnej dopravnej nehode. Foto: ilustračné / Freepik.com

Juliana Krčulová|26. december 2022|11:00:04


Súvisiaci článok
V Beniciach zahynul po náraze do stĺpa vodič osobného auta
Čítajte viac >

Podľa slov príslušníkov Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, vodič osobného motorového vozidla značky Renault Kadjar viedol vozidlo v smere od obce Novoť smerom na obec Zákamenné, kde doposiaľ z presne nezistených príčin došlo mimo priechodu pre chodcov k nárazu prednej časti vozidla s chodkyňou.

„Pri dopravne nehode utrpela 82-ročná žena zranenia, ktorým na mieste podľahla. U vodiča vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom. U nebohej bola nariadená súdna pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ priblížili žilinskí policajti na sociálnej sieti Facebook.

UPOZORNENIE

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Súvisiaci článok
V Čadci zhorelo luxusné auto značky Mercedes Benz
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť