Piatok 06. 09. 2024 06:25:44 | Meniny má Alica

Ideálny vianočný darček podľa znamenia: TOTO ich dokonale poteší

Znamenia zo zverokruhu dokážu ovplyvňovať veľa vecí. Dokonca aj výber vianočného darčeka. Neveríte tomu? V tomto článku odhalíte, aké sú ideálne darčeky pre jednotlivé znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: JESHOOTS.com na Pexels.com

Radka Kostánová|17. december 2022|20:00:05

Praktické a užitočné veci

Praktické a využiteľné veci si zaslúžia znamenia Blíženci, Panna, Býk a Škorpión. Pokiaľ neviete, čím obdarovať ľudí v týchto znameniach, nič nepokazíte klasickým oblečením, kozmetickou výbavou alebo aj pomôckami na pečenie, či vstupenkami do fitness centra. Sú praktickí a nemajú radi darčeky narýchlo, preto sa pri nich neodporúčajú sošky, šálky alebo diáre.

Nákupné poukážky

Poukazy na nákup zase využijú ľudia narodení v znameniach Baran, Ryby, Rak a Kozorožec. Títo ľudia sú vyberaví, potrpia si na kvalitu a je ťažké uspokojiť ich potreby. Nákupnou poukážkou u nich nič nepokazíte, lebo si budú môcť vybrať darček podľa svojho želania. Poukaz sa hodí do kníhkupectva, športového obchodu alebo do obchodu s topánkami.

pexels-yan-krukov-6210157.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Yan Krukov na Pexels.com

Zážitkové darčeky

Na spomienky a adrenalín v krvi si potrpia znamenia Vodnár, Váhy, Strelec a Lev. Najlepšie urobíte, ak im podarujete niečo, na čo budú mať spomienku vytvorenú s vami. Môže ísť o kalendár s fotkami, nakreslený obraz, spoločný oddychový víkend na horách alebo pri mori, či letenka niekam do neznáma. Na dovolenke si vytvoríte tie najlepšie zážitky.


Súvisiaci článok
Horoskop na december: Aký bude váš posledný mesiac v roku?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť