Štvrtok 25. 04. 2024 12:45:25 | Meniny má Marek

Auto s migrantmi zadržali po naháňačke až v Českej republike (VIDEO)

Auto s nemeckou poznávacou značkou nezastavilo na znamenie púchovských policajtov. Vodič s ôsmimi migrantmi zo Sýrie unikal pred policajtmi až do Českej republiky, kde ho zastavili v obci Bratřejov. Trenčianska krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti. FOTO: Polícia SR

TASR|10. december 2022|11:54:43

Vodič podľa polície nereagoval na zastavovanie policajnými hliadkami, preto vozidlo prenasledovali až do Česka.

"O pomoc požiadali českých policajtov a prostredníctvom linky 112 sa spojili s českým operačným strediskom. Na základe toho sa k prenasledovaniu pridalo viacero hliadok českej polície. Vodič však stále unikal a opakované výzvy na zastavenie ignoroval," uviedla polícia.

Jazda vodiča bola podľa polície veľmi nebezpečná. "Jazdil na červenú, miestami v protismere a agresívne rýchlo. Českí policajti sa vďaka komunikácii s našou hliadkou taktiež pokúsili vozidlo zastaviť zátarasou služobnými vozidlami. Tie však vodič riskantnou jazdou obišiel a unikal ďalej," priblížila polícia.

V obci Bratřejov použili českí policajti zastavovací pás a ukončili vodičovu jazdu. Policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky zadržali posádku unikajúceho vozidla a následne si ju prevzali českí policajti.

Video si môžete pozrieť na tomto odkaze.


Súvisiaci článok
Po Žiline aj v Čadci testujú predné brzdové svetlá na autách. Pomôcť majú najmä chodcom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť