Štvrtok 25. 04. 2024 15:02:11 | Meniny má Marek

Developerské projekty skupiny TERAZ zastrešila realitná divízia TERAZ Real Estate

TERAZ Real Estate je realitnou divíziou skupiny TERAZ. Naše rôznorodé skúsenosti nám umožňujú navrhovať a úspešne realizovať unikátne developerské projekty. Projekty z nášho portfólia sú moderné, no zároveň predstavujú stálosť a nadčasovosť. Vytvárame pulzujúce, technologicky vyspelé a udržateľné projekty s jedinečným dizajnom, ktoré sa snažia o rozvoj a podporu života v žilinskom regióne.

Michal Filek|10. december 2022|17:01:16

Synagóga Bytča

Projekt rekonštrukcie synagógy v Bytči má za cieľ okrem záchrany historického a kultúrneho dedičstva aj sprístupnenie priestorov synagógy širokej verejnosti. Zrekonštruovaná synagóga nebude objektom náboženského významu. Bude slúžiť všetkým Bytčanom predovšetkým na kultúrno-spoločenské účely, stane sa miestom koncertov, výstav, divadelných predstavení a sídlom bytčianskeho mestského múzea. Je predpoklad, že do mesta pritiahne turistov a návštevníkov z domova, aj zo zahraničia a znova sa zaskvie ako unikátny šperk tohto regiónu.

V súčasnosti prebieha príprava projektovej dokumentácie a získavanie povolení potrebných na komplexnú rekonštrukciu synagógy a zmenu účelu jej využitia. Predpokladaný termín spustenia ďalších stavebných prác za účelom rekonštrukcie synagógy je v roku 2023.

synagoga_velka.jpg

Tenisová hala Čadca

Projekt multifunkčnej tenisovej haly prinesie do mesta Čadca dva kryté tenisové dvorce pre celoročné používanie. Priestory tenisovej haly bude možné využívať pre viaceré športové aktivity ako aj pre organizovanie kultúrnych podujatí a tým podporiť celkový rozvoj športu a kultúry v Žilinskom kraji. Projekt tenisovej haly je aktuálne v stave prípravy.

Modex Residence

Projekt Modex Residence prináša do Žiliny moderné a štýlové bývanie vznikajúce na mieste bývalého textilného závodu – Modex. Sedempodlažný obytný dom sa stane súčasťou centra mesta, ktorého nekonečné možnosti robia túto lokalitu naozaj výnimočnou. Pešou chôdzou sa rezidenti dostanú takmer kdekoľvek. Po dokončení výstavby budú na vás čakať 2, 3 a 4-izbové byty s výmerou od 39 m2 do 105 m2. Dispozície bytov sú navrhnuté tak, aby splnili aj tie najnáročnejšie očakávania.

V komplexe bytového domu chceme budúcim obyvateľom poskytnúť aj občiansku vybavenosť a preto ponúkame na prenájom/predaj obchodné priestory vo výmere od 160 m2 do 227 m2, ktoré môžete využiť ako sídlo vášho biznisu.

modex_velka.jpg

Rezidencia Pod hájom

Rezidencia Pod Hájom sa bude nachádzať v južnej časti mesta Žilina. Projekt poskytne obyvateľom Žiliny rodinné ako aj investičné bývanie s plnou občianskou vybavenosťou. V jej blízkosti nájdete prakticky všetko, čo potrebujete k spokojnému bývaniu. Za zábavou a nákupmi sa môžete vydať do neďalekého Obchodného centra MAX, kde nájdete rôzne kaviarne, reštaurácie, kino a najrôznejšie obchody.

Ružičkov dom

Projekt rekonštrukcie a prestavby Ružičkovho domu zahŕňa kompletnú rekonštrukciu architektonicky cenného funkcionalistického Ružičkovho domu, asanáciu bývalého objektu diecéznej charity a výstavbu polyfunkčnej budovy – bytového domu s občianskou vybavenosťou. Dokončenie projektu je plánované na rok 2023.

Po dokončení nový Ružičkov dom ponúkne 28 bytových jednotiek, 5 priestorov pre obchod a služby a 39 parkovacích miest. Svojim obyvateľom ponúkne moderné, energeticky nenáročné smart bývanie vo výnimočnej lokalite a jedinečnú komunitnú záhradu umiestnenú na streche budovy.

Ružičkov dom.jpeg

Projekt Hvozdnica

Projekt Hvozdnica prináša rodinné bývanie v tichej lokalite severného Slovenska. Pozostáva z 28 moderných vilových domov a 3 bytových domov. Predpokladaný začiatok výstavby sa odhaduje na rok 2023. Projekt je momentálne v stave prípravy.

Logistická hala Eye21

Projekt logistického centra v Tepličke nad Váhom pri Žiline ponúka klientom skladový priestor s úžitkovou plochou 1 890 m² a administratívno-prevádzkovú budovu s úžitkovou plochou 492,42 m². Logistické centrum leží na hlavnom ťahu medzi mestom Žilina a výrobným areálom automobilky KIA Motors Slovakia.

EYE21_velka.jpg

Grand Sapphire

V spolupráci so zahraničnou spoločnosťou NorthernLAND pridávame do svojho obchodného portfólia developerský projekt Grand Sapphire Resort and Residences. Viac ako 2 000 investičných apartmánov v plážovej oblasti Iskele na Severnom Cypre ponúka našim klientom luxus 7-hviezdičkového života.

Bytový dom Predmestská

Výstavbu bytového domu na ulici Predmestská v centre Žiliny, neďaleko nákupného centra Aupark, sme dokončili v roku 2020. Bytový dom sa skladá z prízemia a 4 nadzemných podlaží, kde sa nachádza spolu 13 bytov a 3 obchodné priestory.

Predmestská.jpeg

Článok bol pripravený v spolupráci s TERAZ Real Estate.


Súvisiaci článok
100 stavieb Žilinského kraja: Obytný dom Alojza Jescha v Žiline (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť