Piatok 26. 04. 2024 05:21:56 | Meniny má Jaroslava

Viete o tom, že kúpa auta môže byť príjemný a zábavný zážitok?

RMG cars tvoria profesionáli z oblasti importu vozidiel, ktorí majú viac ako 11-ročné skúsenosti na trhu s jazdenými vozidlami. Široká škála služieb zahŕňa ako dovoz, tak poistenie, či rozšírenú záruku až na 3 roky. Nechce sa vám čakať na dovoz auta? Príďte si vybrať jedno z takmer 50-tich skladových vozidiel. FOTO: RMG

Tlačová správa|6. december 2022|12:19:22

Každé jedno skladové auto je preverené. Garancia kilometrov je samozrejmosťou.

Chcete auto na objednávku? Služba RMG expres je tu pre vás. Po vybratí vozidla ho máte doma už do 72 hodín. Auto je preverené hneď niekoľkokrát. Ak je všetko v poriadku, vozidlo nakladáme a vyrážame domov.

IMG_20221206_110214_960.jpg

Za tých viac, ako 11 rokov sme získali overených partnerov po celej Európe. Takto vieme garantovať, že vaše auto bude v dobrom technickom stave, s overiteľnou históriou a kilometrami.

Nemáte potrebnú hotovosť? Nevadí! Máme zazmluvnených hneď niekoľko lízingových a úverových partnerov, vďaka čomu vieme financovanie ušiť doslova na mieru. Viete si nastaviť ako výšku akontácie, tak aj dobu splácania, aby výška splátky spĺňala vaše požiadavky.

Kúpou auta to ale nekončí. Zabezpečujeme aj poistenie, ako zákonné, tak aj havarijné. Vypočítame vám viacero alternatív, aby ste si mohli vybrať vždy tú, ktorá vám bude najviac sedieť, poprípade bude obsahovať všetko, čo potrebujete.

IMG_20221206_110218_260.jpg

Máte obavu, že sa vám na aute niečo pokazí? S nami sa báť nemusíte. Ponúkame možnosť predĺženej záruky až na 3 roky a bez obmedzenia najazdených kilometrov. Viete si vybrať z niekoľkých modelov, od základnej záruky na mechanické poruchy, až po rozšírené, kde zahrniete aj všetku elektroniku. Navyše, všetci naši zákazníci majú otvorené dvere aj s pomocou bežných servisov. Zabezpečíme ako náhradné diely, tak aj samotný servis.

Čo ak ste už u nás auto kúpili a rozhodli ste sa ho predať? Všetkým zákazníkom radi pomôžeme aj s následným predajom. Postaráme sa o všetky potrebné náležitosti, aby ste vy nemali žiadne starosti.

Neváhajte a príďte k nám na kávu a pokec. Skonzultujeme všetky vaše požiadavky a nájdeme vám auto podľa vašich predstáv. Ako sme povedali na začiatku, nákup auta môže byť aj zábava, ak kúpu riešite s profesionálmi.

IMG_20221206_110234_906.jpg

Článok bol pripravený v spolupráci s RMG cars.


Súvisiaci článok
Oprava mosta v Martine má trvať takmer 5 rokov. Ak by postavili nový, bol by do roka...
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť