Utorok 30. 04. 2024 11:21:27 | Meniny má Anastázia

V Ráztokách sa našiel psík väčšieho vzrastu. Neviete, komu patrí?

V miestnej časti Ráztoky v obci Zázrivá sa našiel psík, zrejme kríženec malamuta. Dobrovoľníci zo Záchrannej stanice pre zranené živočíchy Zázrivá čip u psíka nenašli a dobrá duša, ktorá sa ho zatiaľ ujala, si ho v dočasnej opatere nechať nemôže. Neviete, komu psík patrí? Foto: Obec Zázrivá

Juliana Krčulová|18. november 2022|17:45:49


Súvisiaci článok
Obľúbené GTA priamo z martinských ulíc? Je to možné! (FOTO + VIDEO)
Čítajte viac >

Dobrovoľníci zo Záchrannej stanice pre zranené živočíchy Zázrivá sa s pomocou pri hľadaní majiteľa nájdeného psíka väčšieho vzrastu, zrejme kríženca malamuta, obrátili aj na širokú verejnosť:

„Ahojte všetci! V Ráztokách sa našiel tento psík. Je to veľký silný pes, zrejme kríženec malamuta. Na obrázku vyzerá menší. Pani, ktorá sa ujala, si ho, žiaľ, nemôže nechať ani dočasne, lebo má dvoch vlastných psov. Má dobrácku povahu a je trošku zanedbaný, taký klasický dedinský "Dunčo." Čip sme nenašli. Osobne si myslíme, že je to len zabehnutý psík, ktorý sa stratil. Pomôžte aspoň s dočasným umiestnením, ak sa dá. Prosíme vás, zdieľajte o dušu, lebo fakt ho nemáme kde umiestniť. Ak náhodou viete komu patri, napíšte alebo volajte. Ďakujeme vopred!“ napísali dobrovoľníci zo zázrivskej záchrannej stanice vo svojom príspevku, ktorých súkromnou správou môžete kontaktovať na sociálnej sieti Facebook.


Súvisiaci článok
Na zázrivskú záchrannú stanicu pribudla nová rozlietávacia voliéra (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť