Streda 24. 04. 2024 10:54:50 | Meniny má Juraj

Pár hodín po lúpežnom prepadnutí skončili podozriví muži v rukách martinských kriminalistov

Traja mladíci vo veku dvadsaťpäť, osemnásť a šestnásť rokov čelia obvineniu z násilnej trestnej činnosti. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová. Foto: Facebook / Polícia SR – Žilinský kraj

Juliana Krčulová|2. november 2022|13:31:11


Súvisiaci článok
Ministerstvo ohlásilo veľké zmeny v evidenčných číslach vozidiel. Zrušia sa okresy a aj dvojkrokový prepis vozidla
Čítajte viac >

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová potvrdila, že vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine obvinil troch mladých mužov vo veku 25, 18 a 16 rokov zo zločinu lúpeže, spáchaného formou spolupáchateľstva.

Obvinení mladí muži mali podľa hovorkyne KR PZ v Žiline v nedeľu 30. októbra 2022 v Martine vo večerných hodinách fyzicky napadnúť 30-ročného muža z Martina, ktorý prechádzal okolo nich na elektrickej kolobežke:

„Ten v dôsledku útoku mal s kolobežkou spadnúť na zem. Následne od muža útočníci mali žiadať peniaze a elektrickú kolobežku, ktorú si pod hrozbou násilia zobrali. Z miesta odišli na neznáme miesto. Muž utrpel zranenia s dobou liečenia viac ako desať dní. Na obvinených mladých mužov spracoval vyšetrovateľ Policajného zboru podnet na podanie návrhu na ich vzatie do väzby,“ priblížila Kremeňová a dodala, že počas vyšetrovania bola odcudzená elektrická kolobežka zaistená a po vykonaní potrebných úkonov bude aj vrátená oprávnenej osobe.

Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Súvisiaci článok
Polícia eviduje rekordný nárast opitých vodičov. Ministerstvo sa rozhodlo spustiť novú kampaň (FOTO + VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť