Pondelok 29. 04. 2024 21:38:20 | Meniny má Lea

Dôchodca z Liptovského Mikuláša nafúkal pri kontrole takmer dve promile

Obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky čelí podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriely Kremeňovej šesťdesiatsedemročný muž z okresu Liptovský Mikuláš. Foto: ilustračné / Andrea Piacquadio na Pexels.com a Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|21. október 2022|13:45:01


Súvisiaci článok
Kamery zachytili neznámeho muža, ktorý môže prispieť k objasneniu požiaru v Kysuckom N. Meste. Poznáte ho?
Čítajte viac >

Obvinený muž mal podľa hovorkyne KR PZ v Žiline v stredu 19. októbra 2022 v podvečerných hodinách viesť po ceste druhej triedy v meste Liptovský Mikuláš osobné motorové vozidlo značky Seat.

„Následne bol hliadkou pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline zastavený. Počas kontroly sa vodič podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,80 mg/l (1,67 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu, pričom opakovaná dychová skúška mala stúpajúcu tendenciu. Policajti obvinenému mužovi obmedzili osobnú slobodu a zadržali vodičský preukaz,“ uviedla Kremeňová a dodala, že poverený príslušník Policajného zboru skrátené vyšetrovanie už skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža.

Alkohol za volant nepatrí!

Polícia opakovane apeluje na vodičov, aby jazdou pod vplyvom alkoholu neohrozovali svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky.


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti hľadajú majiteľov zaistených vecí (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť