Streda 24. 04. 2024 23:11:04 | Meniny má Juraj

V parku Ľ. Štúra muž napadol ženu. S opuchom tváre ju ratovali záchranári. Na Hájiku opilec zaútočil na policajtov

Pestrú zmes protiprávnych konaní riešili posledné dni v týždni hliadky Mestskej polície v Žiline. Policajti riešili takmer 130 priestupkov na úseku verejného poriadku, kde dominoval alkohol, znečistenie verejných priestranstiev, ale aj rušenie nočného kľudu. FOTO: Facebook Mestskej polície

Michal Filek|9. október 2022|15:04:36

„V Parku Ľ. Štúra hliadka MP zaistila muža, ktorý fyzicky napadol ženu. S opuchom tváre ju prevzala posádka rýchlej zdravotnej pomoci, podozrivý skončil v rukách polície,“ informujú policajti na Facebooku mestská polícia.

V prevádzke na Mariánskom námestí agresívny zákazník rozbil sklenenú výplň a z miesta ušiel. Na základe popisu bol po 20 minútach podozrivý zistený, spacifikovaný a predvedený na Obvodné oddelenie Policajného zboru.

V blízkosti pohostinstva na sídlisku Hájik približne 10-členná skupina podnapitých osôb rušila nočný pokoj obyvateľov. Na upozornenie zo strany zakročujúcej hliadky jeden z prítomných mužov zaútočil na hliadku údermi päsťami. Po príchode ďalších hliadok bola situácia stabilizovaná a podozrivý muž bol za použitia donucovacích prostriedkov predvedený k vyšetrovateľovi z dôvodu podozrenia spáchania trestného činu útoku na verejného činiteľa.


Súvisiaci článok
Žilinskí mestskí policajti zachránili život mužovi, u ktorého došlo k náhlej zástave srdca
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť