Streda 24. 04. 2024 10:12:48 | Meniny má Juraj

V nominácii futbalovej reprezentácie sú dvaja súčasní, deviati bývalí Šošoni a Regáli z Ružomberka

Premiérová nominácia talianskeho trénera slovenskej futbalovej reprezentácie Francesca Calzonu na zápasy Ligy národov s Azerbajdžanom a Bieloruskom obsahuje až jedenásť mien so žltozelenou minulosťou. V kádri je aj Ružomberčan Martin Regáli. FOTO: MŠK Žilina

Michal Filek|12. september 2022|19:42:36

Žilinčanov mimoriadne potešilo, že medzi spomínanou jedenástkou je po štyroch rokoch opäť až dvojica aktuálnych Šošonov - Dávid Ďuriš a Matúš Rusnák.

Klubový web MŠK Žilina informuje, že až štyria úplní nováčikovia sa objavili v menoslove nového trénera reprezentačného "A"-tímu Slovenska. A všetci sú súčasní, alebo bývalí hráči MŠK Žilina. Okrem spomínanej dvojice Dávid Ďuriš a Matúš Rusnák sa v najcennejšom drese predstaví aj dvojica odchovancov Akadémie MŠK Žilina - Miroslav Káčer a Kristián Vallo.

"Potrebujeme v tíme isté vlastnosti a úlohy, ktoré títo chalani majú a spĺňajú. Videl som ich zápasy, videl som, ako hrajú. Sú dobrí, ale teraz mi to musia ukázať na tréningoch a možno zápasoch. Ohľadom Rusnáka sa mi páči jeho defenzíva, načasovanie, to, kedy má vystúpiť," hovorí Calzona. Okrem tejto štvorice je v nominácii ďalších sedem ex-Šošonov: Martin Dúbravka, Milan Škriniar, Dávid Hancko, Peter Pekarík, Róbert Boženík, Lászlo Bénes, Samuel Mráz.


Súvisiaci článok
Žilinčan Miro Káčer bude z Plzne hosťovať v DAC Dunajská Streda
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť