Pondelok 29. 04. 2024 01:47:43 | Meniny má Lea

V Trnovom zaznamenali pohyb neznámych podozrivých, ktorí obzerajú miestne domy

Vo Facebookovej skupine žilinskej mestskej časti Trnové sa začiatkom tohto mesiaca objavil príspevok od Petra, ktorý vyzval obyvateľov k zvýšenej obozretnosti. Foto: ilustračné / StockSnap na Pixabay.com

Juliana Krčulová|12. september 2022|11:00:07


Súvisiaci článok
September sa pre Dominiku nezačal najpríjemnejšie. Najprv jej vykradli auto, o pár dní jej ukradli bicykel
Čítajte viac >

Ako uviedol obyvateľ Trnového, Peter vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook, všimol si dvoch podozrivých ľudí v tmavom oblečení, ako pozerali po miestnych domoch. Jeden z podozrivých mal podľa jeho slov na pravej strane tváre tetovanie a bol chudý.

„Dnes sme si všimli dvoch podozrivých ľudí v tmavom oblečení, na ulici Na Barek. Šli pešo, zastavili sa pred posledným domom napravo ,otočili sa a šli naspäť. Nestačil som spraviť foto, bol som na lešení. Jeden, chudší, mal na pravej strane tváre tetovanie. Pozerali po domoch,“ napísal vo svojom príspevku obyvateľ Peter začiatkom tohto mesiaca.

Dvoch neznámych si v Trnovom všimla aj Dominika: „Chodili aj po Magočovskej,“ napísala vo svojom komentári. „Obzerajú, aby mohli ísť kradnúť. Treba všetko schovať pod zámok,“ vyzvala obyvateľov Janka.


Súvisiaci článok
Buďte obozretní! Opätovné krádeže bicyklov zaznamenali už aj v Rajci
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť