Utorok 07. 05. 2024 18:53:48 | Meniny má Monika

Lampe v Krásne nad Kysucou sa to už na tomto svete kráti. Zostávajú jej iba dva životy

Na zábavný oznam na verejnom osvetlení v Krásne nad Kysucou upozornil obľúbenú satirickú stránku Zomri používateľ Milan. Foto: Facebook / Zomri

Juliana Krčulová|20. august 2022|14:50:47


Súvisiaci článok
Spoluorganizátorka Ride Fest Čadca: Je to pilotný projekt. Veríme, že bude mať pokračovanie (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

Nielen obyvatelia Krásna nad Kysucou sa zabávajú nad úsmevným oznamom na verejnom osvetlení pri MM Aréne, ale vďaka satirickej stránke Zomri, ktorá na mestskú lampu upozornila príspevkom od užívateľa Milana na sociálnej sieti Facebook, sa baví celý internet.

Vtipné oznámenie na lampe hlási už štyri škodové udalosti, ku ktorým malo dôjsť po strete vozidiel so spomínanou lampou. Neznámy autor zábavného oznámenia jej udelil šesť životov, lampe tak po predchádzajúcich udalostiach zostávajú už len dva.

Medzi užívateľmi sociálnej siete Facebook zožala fotografia dôvtipného oznamu na lampe v Krásne nad Kysucou enormný úspech. Užívatelia na ňu reagovali podobnými fotografiami verejného osvetlenia, ktoré je rovnako „vhodne“ umiestnené na parkoviskách v ich okolí, ale aj zábavnými a trefnými komentármi.

„Inovatívne, pekný dizajn, farebne, zalaminovane, nie v euroobale, výkričníkov na výstrahu dostatok. Je vidno, že ako spoločnosť sa posúvame správnym smerom,“ napísal vo svojom komentári Jakub.


Súvisiaci článok
Viete, čo vám hovorí váš pes, ak má uši stiahnuté dozadu, chvost dohora alebo keď je naježený?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť