Pondelok 29. 04. 2024 01:58:08 | Meniny má Lea

Neznámy páchateľ spôsobil na Vlčincoch škodovú udalosť a z miesta nehody okamžite ušiel

Do známej facebookovej skupiny HAKA – Poškodené vozidlá / páchateľ neznámy pribudol príspevok od obyvateľky žilinského sídliska Vlčince, Dominiky, ktorá sa obracia na širokú verejnosť s prosbou o pomoc pri stotožnení vozidla, ktoré jej vo vysokej rýchlosti oškrelo nárazník a z miesta nehody okamžite odišlo. Foto: Facebook / HAKA - Poškodené vozidlá / páchateľ neznámy

Juliana Krčulová|15. august 2022|18:30:07


Súvisiaci článok
Neznámy vandal posprejoval balkón na žilinskom sídlisku Vlčince
Čítajte viac >

Žilinčanka Dominika uverejnila vo facebookovej skupine HAKA - Poškodené vozidlá / páchateľ neznámy včera príspevok, v ktorom sa obracia na širokú verejnosť s prosbou o pomoc pri stotožnení neznámeho vozidla, ktoré jej na aute vo vysokej rýchlosti oškrelo predný nárazník, čím došlo aj k jeho zlomeniu.

„Dobrý deň, prosím, nezachytil v nedeľu niekto o 12:50 na ulici Ľudovíta Fullu číslo 7, Žilina, poznávaciu značku tmavo šedého auta (pravdepodobne Volkswagen Touran), ktoré v rýchlosti oškrelo/a prasklo nárazník bieleho Chevroletu Orlando? Autu, ktoré z miesta hneď ušlo, na mieste odpadla puklica a malo by byť oškreté na pravej strane. Vopred veľmi pekne ďakujeme za akúkoľvek informáciu,“ napísala Žilinčanka Dominika, ktorú s užitočnými informáciami môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0911 710 117 alebo prostredníctvom súkromnej správy.


Súvisiaci článok
Žilinčania pozor na výtržníka. Demoluje autá na Vlčincoch!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť