Štvrtok 18. 04. 2024 23:00:49 | Meniny má Valér

Zlodej sa zo svojho lupu dlho netešil. Pred policajnou hliadkou dokonca skočil do Váhu

Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – okolie v súčinnosti so žilinskými kriminalistami krátko po krádeži elektrobicykla spred obchodného domu v Bytči zadržali podozrivého tridsaťtriročného Tomáša zo Žiliny. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|13. august 2022|09:00:03


Súvisiaci článok
Ďalší Stig na Volkswagene mal opäť naponáhlo. Vodič bude riešený na základe objektívnej zodpovednosti
Čítajte viac >

Podozrivý muž mal podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriely Kremeňovej vo štvrtok 11. augusta 2022 v čase okolo 18:30 hodiny pred obchodným domom v Bytči odcudziť riadne uzamknutý elektrobicykel a odísť na neznáme miesto.

„Policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – okolie v ten istý deň, na základe operatívnych informácií, v katastrálnom území obce Horný Hričov, okres Žilina, zastavovala podozrivého muža jazdiaceho na elektrobicykli. Muž na výzvu policajnej hliadky na zastavenie nereagoval a začal pred policajnou hliadkou unikať. Následne elektrobicykel odhodil a skočil do rieky Váh. Člen policajnej hliadky skočil za mužom do rieky a na protiľahlom brehu podozrivého muža zadržal. K zraneniu osôb nedošlo,“ priblížila kurióznu udalosť hovorkyňa Kremeňová, ktorá dodala, že poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Bytči už tridsaťtriročného Tomáša zo Žiliny obvinil z trestného činu krádeže, skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby.

Krádežou podľa dostupných informácií vznikla majiteľke elektrobicykla škoda vo výške 1 600 eur.

„Počas vyšetrovania bol odcudzený elektrobicykel zaistený a po vykonaní potrebných úkonov vrátený oprávnenej osobe. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodala Kremeňová.


Súvisiaci článok
Neznámy muž ukradol kolobežku priamo zo žilinského supermarketu Lidl. Majiteľ za užitočné informácie ponúka odmenu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť